Neler Yeni

Çözüldü✓ Yeni monitör ölu piksel ne yapayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bünyamin Yiğit
Asus tuf gayming vg249q monitör amazondan yeni aldım 1 ölu piksel var değişim mi istemeliyim yoksa tamir mi veya böyle dursun mu artar mı

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
Asus tuf gayming vg249q monitör amazondan yeni aldım 1 ölu piksel var değişim mi istemeliyim yoksa tamir mi veya böyle dursun mu artar mı
Hocam bende amazondan vg27aqz almıştım ayni model urunu 4 yerden aldim aka sıkıntılı geldi amazondan son kez aldim,üründe yine 1 ölü pixsel vardı ve ben sorun etmedim. Herkes hemen kendince birşeyler uretiyor ama alternatif bir seçenek sunmuyorlar. Arayıp değişim isteyebilirsin ürün stokta var ise şuan hemen değişim yaparlar , diger bir hakkın ürün arızalı sekilde belirtip sorunu söyleyip belli bir miktarda para iadesi alabilirsin ben 1100 tl geri iade aldim tabii ki kupon olarak veriyorlar 22 ekimden sonra yasal sekilde amazon yeni çıkardı bu olayı yaşanan sorunlardan. Iade isteyebilirsin aynı sekilde kutulayıp hemen alırlar, farkli bir ürünle degisim yapmazlar yada stok yoksa ürün ucuza geldiyse ve sorun yapmazsan ölü pixselde 1 ay elinde bekletip o sürede stok gelirse ucreti 4 bin tl üstü olsa bile onu satın alip diğerini degisim icin yollarsan aradaki farki ödüyorlar ben bu süreçleri yaşadım ve ayni sekilde mesaj ile degilde amazondan beni sra diyerek daha net bir sekilde bilgi alabilirsin .
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabii ki ürünü amazon satıyor ise yada amazonun satıcısı olduğu ürünü aldıysan, farkli bir firma aracılığı ile aldiysan durum degisebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bünyamin Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende amazondan vg27aqz almıştım ayni model urunu 4 yerden aldim aka sıkıntılı geldi amazondan son kez aldim,üründe yine 1 ölü pixsel vardı ve ben sorun etmedim. Herkes hemen kendince birşeyler uretiyor ama alternatif bir seçenek sunmuyorlar. Arayıp değişim isteyebilirsin ürün stokta var ise şuan hemen değişim yaparlar , diger bir hakkın ürün arızalı sekilde belirtip sorunu söyleyip belli bir miktarda para iadesi alabilirsin ben 1100 TL geri iade aldim tabii ki kupon olarak veriyorlar 22 ekimden sonra yasal sekilde amazon yeni çıkardı bu olayı yaşanan sorunlardan. Iade isteyebilirsin aynı sekilde kutulayıp hemen alırlar, farkli bir ürünle degisim yapmazlar yada stok yoksa ürün ucuza geldiyse ve sorun yapmazsan ölü pixselde 1 ay elinde bekletip o sürede stok gelirse ucreti 4 bin TL üstü olsa bile onu satın alip diğerini degisim icin yollarsan aradaki farki ödüyorlar ben bu süreçleri yaşadım ve ayni sekilde mesaj ile degilde amazondan beni sra diyerek daha net bir sekilde bilgi alabilirsin .

tabii ki ürünü amazon satıyor ise yada amazonun satıcısı olduğu ürünü aldıysan, farkli bir firma aracılığı ile aldiysan durum degisebilir
Teşekkürler hocam verdiğin bilgiler için sağol

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Değişim talep et zaten kabul ederler , değişim olmazsada iade edebilirsin

WhoCares

80+ Gold
kullanırken seni rahatsız etmiyorsa 1 adet için iade etmezdim çünkü birdaha o ürünü o fiyata bulabilecekmisin oda var

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bünyamin Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kullanırken seni rahatsız etmiyorsa 1 adet için iade etmezdim çünkü birdaha o ürünü o fiyata bulabilecekmisin oda var
Önceligim değişim zaten etmezlerse bakacağım duruma ama pazartesi falan göndersem diyorum cumaya kadar yenisi gelir mi ki değişim de

WhoCares

80+ Gold
Önceligim değişim zaten etmezlerse bakacağım duruma ama pazartesi falan göndersem diyorum cumaya kadar yenisi gelir mi ki değişim de
görsel koyabiliyorsan bizde görelim bakalım neresindeymiş valla ne zaman gelir bilemiyorum stokta varsa çok uzun beklemezsin ama yoksa bir şey diyemem

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bünyamin Yiğit
bu asus tuflarin hepsi mi böyle ya?
Evet ölü piksel çok kişide çıkıyor bende duydum ama belki sadece Asus da değildir diğerlerinde de oluyordur böyle çok ama bilmiyorum pek

görsel koyabiliyorsan bizde görelim bakalım neresindeymiş valla ne zaman gelir bilemiyorum stokta varsa çok uzun beklemezsin ama yoksa bir şey diyemem
Görseli akşama atayım stokta var gözüküyor ama pazartesi göndermeyi düşünüyorum yeni sistem aldım daha kurdum sadece ve ekrana baktım sadece ölü piksel çıktı pazartesiye kadar deneyip pazartesi monitör u göndermeyi düşünüyorum yeni si gelinceye kadar da monitör yok napacagim bilmiyorum

Ramsesv9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Eren Gok
bence ölü pikselli monitörü tutma, ilerde satmak istersin veya satman gerekirse alıcı bulmak çok zor olur

Top Bottom