Hocam bende amazondan vg27aqz almıştım ayni model urunu 4 yerden aldim aka sıkıntılı geldi amazondan son kez aldim,üründe yine 1 ölü pixsel vardı ve ben sorun etmedim. Herkes hemen kendince birşeyler uretiyor ama alternatif bir seçenek sunmuyorlar. Arayıp değişim isteyebilirsin ürün stokta var ise şuan hemen değişim yaparlar , diger bir hakkın ürün arızalı sekilde belirtip sorunu söyleyip belli bir miktarda para iadesi alabilirsin ben 1100 tl geri iade aldim tabii ki kupon olarak veriyorlar 22 ekimden sonra yasal sekilde amazon yeni çıkardı bu olayı yaşanan sorunlardan. Iade isteyebilirsin aynı sekilde kutulayıp hemen alırlar, farkli bir ürünle degisim yapmazlar yada stok yoksa ürün ucuza geldiyse ve sorun yapmazsan ölü pixselde 1 ay elinde bekletip o sürede stok gelirse ucreti 4 bin tl üstü olsa bile onu satın alip diğerini degisim icin yollarsan aradaki farki ödüyorlar ben bu süreçleri yaşadım ve ayni sekilde mesaj ile degilde amazondan beni sra diyerek daha net bir sekilde bilgi alabilirsin .
Hocam bende amazondan vg27aqz almıştım ayni model urunu 4 yerden aldim aka sıkıntılı geldi amazondan son kez aldim,üründe yine 1 ölü pixsel vardı ve ben sorun etmedim. Herkes hemen kendince birşeyler uretiyor ama alternatif bir seçenek sunmuyorlar. Arayıp değişim isteyebilirsin ürün stokta var ise şuan hemen değişim yaparlar , diger bir hakkın ürün arızalı sekilde belirtip sorunu söyleyip belli bir miktarda para iadesi alabilirsin ben 1100 TL geri iade aldim tabii ki kupon olarak veriyorlar 22 ekimden sonra yasal sekilde amazon yeni çıkardı bu olayı yaşanan sorunlardan. Iade isteyebilirsin aynı sekilde kutulayıp hemen alırlar, farkli bir ürünle degisim yapmazlar yada stok yoksa ürün ucuza geldiyse ve sorun yapmazsan ölü pixselde 1 ay elinde bekletip o sürede stok gelirse ucreti 4 bin TL üstü olsa bile onu satın alip diğerini degisim icin yollarsan aradaki farki ödüyorlar ben bu süreçleri yaşadım ve ayni sekilde mesaj ile degilde amazondan beni sra diyerek daha net bir sekilde bilgi alabilirsin .
Mesaj otomatik birleştirildi:
tabii ki ürünü amazon satıyor ise yada amazonun satıcısı olduğu ürünü aldıysan, farkli bir firma aracılığı ile aldiysan durum degisebilir
Görseli akşama atayım stokta var gözüküyor ama pazartesi göndermeyi düşünüyorum yeni sistem aldım daha kurdum sadece ve ekrana baktım sadece ölü piksel çıktı pazartesiye kadar deneyip pazartesi monitör u göndermeyi düşünüyorum yeni si gelinceye kadar da monitör yok napacagim bilmiyorum