Yeni Monitör önerisi

Reaksiyon skoru
37

ikisinden birini alacağım aldığım sistem 5070 r5 7600 sabah elime ulaşıcak bu monitörlerden birisini de sabah alacağım hangisi seçmeliyim 2k monitör bakmıyorum

ikisinden birini alacağım aldığım sistem 5070 r5 7600 sabah elime ulaşıcak bu monitörlerden birisini de sabah alacağım hangisi seçmeliyim 2k monitör bakmıyorum
İkiside alınmaz, neden 2k bakmıyorsun?

İkiside alınmaz, neden 2k bakmıyorsun?
rekabetçi oyunlar oynuyorum ve çoğu zaman çözünürlüğü düşük kullanıyorum bazen 1024x768 de bile kullanıyorum 2k monitörler 27 inç çok çok çok büyük geliyor 1080 yeterli ve alacağım monitör vatan veya mediamarktta olmalı gidip alacağım monitörü

hocam 7 çok asus da olsa ben sadece istatiksel değerlendiriyorum sadece öğrenmek istediğim rampage alsam sorun çıkarır mı yada viewsonic

rampageyi al 2k istemiyorsan

Kesinlikle ayrıca daha detaylı bilgi istersen donanım arşivi videosunu çekti orada net anlatıyor
videoyu 3-4 defa izledim panelinden bahsetmiyor ama sorun çıkaracağını düşünmüyorum ölü piksel konusu da sorun bile değil gidip alacağım

videoyu 3-4 defa izledim panelinden bahsetmiyor ama sorun çıkaracağını düşünmüyorum ölü piksel konusu da sorun bile değil gidip alacağım
Panelden bahsetmiyor derken renk oranlarını gösteriyor msleri gösteriyor ışık sızmasını gösteriyor parlaklık testi yapıyor

Geri