Neler Yeni

Yardım Yeni monitörde ölü pixel çıktı

erox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
eray can
merhaba dostlar bir kaç gün önce yeni bir monitör aldım bu fiyata 2 tane ölü pixel çıktı ama hiç rahatsız etmiyor biri sağ alt köşede diğeri sol üstte 4 gün geçmesine rağmen hiçbir ölü pixel artışı olmadı sizce değiştirmeliyim monitörü yeni gelenden çıkma olasılığı da var bu işe girmeliyim yada böle kullanmalı mıyım ölü pixelide dibine kadar girmediğim sürece görünmüyor

https://www.hepsiburada.com/acer-eg...e-p07-p-HBV000011FPHZ?magaza=BOZDAN Teknoloji

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Değişim şansınız var ise edin.
İleride satmak isterseniz sorun oluşturabilir.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
merhaba dostlar bir kaç gün önce yeni bir monitör aldım bu fiyata 2 tane ölü pixel çıktı ama hiç rahatsız etmiyor biri sağ alt köşede diğeri sol üstte 4 gün geçmesine rağmen hiçbir ölü pixel artışı olmadı sizce değiştirmeliyim monitörü yeni gelenden çıkma olasılığı da var bu işe girmeliyim yada böle kullanmalı mıyım ölü pixelide dibine kadar girmediğim sürece görünmüyor

https://www.hepsiburada.com/acer-eg240y-pbipx-23-8-165hz-2ms-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-led-monitor-um-qe0ee-p07-p-HBV000011FPHZ?magaza=BOZDAN Teknoloji
Bence iade edin ölü pixeller artabilir

• Beğen
Reaksiyonlar: erox

Eeprom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emre
Öncelikle hayırlı olsun, sonrasında geçmiş olsun. Genelde monitör alımlarında Amazon'u tercih edersen koşulsuz geri iade seçeneğin olduğu için çok sorun yaşamazdın. Fakat bu tarz bir durumda garanti süreci seni biraz yorabilir. Eğer bunu bu şekilde kullanırım gözüm takılmaz dersen kullan çünkü garanti kapsamına sokmayacaklar ikisi uzak bölgede olduğu için. Eğer garanti şartlarındaki pixel hatasına ulaşırsan o zaman garantinin etkisi olabilir.

• Beğen

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Değiştirme şansınız var

• Beğen

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Artma ihtimali var, vakti geçmeden iade edin.

• Beğen

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege
geçmiş olsun ilerde ölü pixseller büyüyebiliyor ve satarkende sıkıntı çıkarır size iade işlemlerinizi başlatın yada yeni bir tane yollasınlar sizden alıp.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,565
Üyeler
162,708
Son üye
ccaxern
Top Bottom