Yeni nesil Xbox series konsollarına yeni özellik

samurai23

80+
Reaksiyon skoru
131

Yeni nesil Xbox konsollarına gelecek Dolby Vision özellikleri​

Dolby‘nin video formatı, gelişmiş resim kalitesi sağlayan yüksek dinamik aralığı destekliyor. İlk etapta Xbox Series beta testçilerinin kullanabileceği güncelleme, düşük video gecikmesi, ALLM, VRR ve diğer özellikleri kapsıyor. ALLM yani otomatik düşük gecikme moduyla kullanıcılar izledikleri şeylere göre uygun modları seçebilecek. Daha yumuşak eylem sağlayan değişken yenileme hızı VRR ise, takılmaları en aza indiriyor.

Dolby‘nin video formatı, gelişmiş resim kalitesi sağlayan yüksek dinamik aralığı destekliyor. İlk etapta Xbox Series beta testçilerinin kullanabileceği güncelleme, düşük video gecikmesi, ALLM, VRR ve diğer özellikleri kapsıyor. ALLM yani otomatik düşük gecikme moduyla kullanıcılar izledikleri şeylere göre uygun modları seçebilecek. Daha yumuşak eylem sağlayan değişken yenileme hızı VRR ise, takılmaları en aza indiriyor.
Güzelmiş xbox series s almak için bir sebep daha olur mu bu?

Series S almak için bir neden daha ;)

Bu series s konsola ek hafıza takılır mı mesela ben 4 TB HDD aldım kullana bilirmiyim bu konsolda ?

FPS BOOST
QUICK RESUME
Şimdi de bu heralde.
Mükemmel konsol :D 3A oyunları 1080P60 E-SPOR oyunlarını 1080P120 oynatacak güçte.

xbox bu işi yapıyo gayet iyi konu.

FPS BOOST
QUICK RESUME
Şimdi de bu heralde.
Mükemmel konsol :D 3A oyunları 1080P60 E-SPOR oyunlarını 1080P120 oynatacak güçte.
All access smart delivery ray tracing dlss klavye mouse takılma edge browser gibi mükemmel özellikleride unutmayalım :) daha fazla yeni nesil özellik de ekleniyor durmadan series konsollara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu series s konsola ek hafıza takılır mı mesela ben 4 TB HDD aldım kullana bilirmiyim bu konsolda ?
Evet

ama yinede araştırın ben takmadım ama takılıyor diye biliyorum

All access smart delivery ray tracing dlss klavye mouse takılma edge browser gibi mükemmel özellikleride unutmayalım :) daha fazla yeni nesil özellik de ekleniyor durmadan series konsollara

Evet
Bu arada belki okuyanlar vardır series s xbox one x ile eşit sayılır.
ONE X 6 TFLOPS olabilir ama eski mimari SERİES S ise RDNA 2 kullanıyor.
Hatta daha güçlü denmişti.
Bence tek eksi kutulu oyun olmaması. SSD bana yeter ama DVD girişi olsa mis olurdu.

Bence tek eksi kutulu oyun olmaması. SSD bana yeter ama DVD girişi olsa mis olurdu.
Evet kutulu oyun takılabilse mükemmel olur.
Ancak Gamepass ve konsolun boyutunu düşündüğümüzde oda eksi oluversin be diyoruz içimizden :D

Evet kutulu oyun takılabilse mükemmel olur.
Ancak Gamepass ve konsolun boyutunu düşündüğümüzde oda eksi oluversin be diyoruz içimizden :D
Olsun hocam ordan buradan akrabadan eşten dosttan bir xbox 360-xbox one oyunu taksak fena mı olurdu :D
Keşke koysaymış XBOX en azından GAME PASS bu açığı kapatıyor.

Xbox series s series x mimarisi kullanıyor bu yüzden güçlü bir fiyat performans cihazı

Xbox series s series x mimarisi kullanıyor bu yüzden güçlü bir fiyat performans cihazı
aynı zamanda yeni bir teknoloji getirirken hiç zorlanma olmuyor series x mimarisi olduğu için series s yani ikiz gibiler diyebiliriz

Geri