Neler Yeni

Rehber Yeni Oynayacaklar İçin The Long Dark Hakkında Ayrıntılı Rehber

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
merhaba dostum şu kısmı yapamadım sorun nedir malzemelere tıklayamıyorum veya aktaramıyorum

Ekler

• iiii.jpg
    iiii.jpg
    194.7 KB · Hit: 111

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
sende gereken malzemeler var mı?
o sağda ki listenin içinde ki malzemeler yoksa ve sen başka malzemeler koymaya çalışıyorsan tıklamıyor olabilir belki
var ama tıklanmıyor soldaki menüden iteme tıklayıp ortadaki ücgen ile aktarmam lazım sanırım fakat tıklanmıyor pasif olarak görünüyot

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
var ama tıklanmıyor soldaki menüden iteme tıklayıp ortadaki ücgen ile aktarmam lazım sanırım fakat tıklanmıyor pasif olarak görünüyot
o menüden bir çıksana
ana ekrana gel oyunu kaydet çık bir daha gir
bende daha önce senin gibi tıklayamıyordum oyundan çıkıp bir daha girdiğimde düzeliyordu

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
o menüden bir çıksana
ana ekrana gel oyunu kaydet çık bir daha gir
bende daha önce senin gibi tıklayamıyordum oyundan çıkıp bir daha girdiğimde düzeliyordu
kapat ac yaptım düzelmedi ya bug lu yada bu kısım böyle daha önce koydugum malzemelerin tamamını alıp tekrar koyunca oldu onda da mouse il tıklanmıyor klavyeden aktardım bi gaz yağı kaldı 1.5 litre diyo bulamadım bi türlü 1" litre eksik hala bakalım aramaya cıkcam heryerede baktım cevredeki evlere

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Hikaye moduna girdim evlere ulaşana kadar üşümekten 10 kere öldüm ateş nasıl yakılıyor la bu oyunda?

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
kapat ac yaptım düzelmedi ya bug lu yada bu kısım böyle daha önce koydugum malzemelerin tamamını alıp tekrar koyunca oldu onda da mouse il tıklanmıyor klavyeden aktardım bi gaz yağı kaldı 1.5 litre diyo bulamadım bi türlü 1" litre eksik hala bakalım aramaya cıkcam heryerede baktım cevredeki evlere
tamamdır
bende daha önce hayatta kalma modunda 1-2 kere oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

ATEŞ YAKMA, KAYNAK ÜRETME
Hayatta kalma oyunlarının vazgeçilmez olanlarından biri de ateş yakmak.
Hadi gelin nasıl ateş yakılır bir bakalım.

Öncelikle, oyunda "Space" tuşuna basılı tutun, karşınıza bir menü gelecek.
Siz mouse imlecini ekranda ki ateş simgesine getirip basın, sonra ateşi koymak için uygun bir yer bulun.
Eğer ateşi yakamıyorsanız bunun iki sebebi vardır;
1- Etrafta çok rüzgar vardır
2- Ateş yakmak için gereken malzemelere sahip değilsinizdir.

Eğer kapalı bir mekanda bir soba, ocak gördüyseniz, bu sefer sadece gereken malzemelerin sizde bulunması lazımdır.
Kapalı mekanda olduğunuz için rüzgar size etki etmez.
Ateşi yaktıktan sonra yemeğinizi pişirebilir, üşüdüyseniz yanında durabilirsiniz. Orası size kalmış.
Ateşi yaktığınızda onun bir süresi vardır, o süre bittiğinde ateş de söner.
Ateşin bitmesine 2 saat var diyelim, siz de 2 saat uyudunuz ateşin yanında. Ama kalkınca bir baktınız, ateşin bitmesine 1 saat kalmış.
Bunun nedeni, ateşi soğuk mekanda yakmanızdır. Hava soğuk olduğu için ateş geç söner, yani belirtilen süre soğuk ortamda doğruyu göstermez.
Veya bunun tam tersi, ateşin bitmesine yine 2 saat var ama bu süre çok hızlı azalıyor!
Bunun nedeni ise, ateşi yaktığınızda orada fırtınanın mevcut olması veya rüzgarların artmasıdır, bunun yüzünden ateş çabuk söner.
Yani 4 saatlik ateşim var, bende 4 saat uyuyayım hiçbir şey olmaz demeyin, bir bakmışsınız ateş 4 saatten kısa sürede bitmiş, yani siz hala uyurken, ve ekranda ki sonsuz karanlığa daldın yazısı ile karşı karşıyasınız!
Bu durumlara dikkat etmelisiniz, her şeye güvenmeyin.

Hikaye moduna girdim evlere ulaşana kadar üşümekten 10 kere öldüm ateş nasıl yakılıyor la bu oyunda?

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Asag

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
bütün foruma the long dark oynamayı öğrettin valla helal olsun :D