Neler Yeni

Yeni Oyun Oynamaya Başlayan Birine Öneriler

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Tamamdır hocam, steam'de 300 lira kupon var diye ona yönelmiştim ama böyle daha karlı. Steam'den de başka oyunları alırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam r6 Tom Clancy's Rainbow 6 oluyor, değil mi?
Evet.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Tamamdır hocam, steam'de 300 lira kupon var diye ona yönelmiştim ama böyle daha karlı. Steam'den de başka oyunları alırım.

Yeap

Indra881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Baha
Batman Arkham serisi
Portal 1ve 2
Black Mesa (Half life 1 remake) ve Half life 2 ( Paket halinde al daha ucuza geliyor)
Witcher 3
Assassin’s creed serisi (Epicten al daha ucuza geliyor)
Forza 4-5 (Game pass'te var)
Tomb raider son üçlemesi
Gta serisi
RTX'li ve Modlu Minecraft
Rdr2 (Epic'te 90tl)
Hades (Uzun saatler oynayabileceğin bir oyun)
Doom eternal (gamepass'te var)
Dark Souls Remastered (Normalde pek indirime girmiyor şu an 60tl) ve Dark Souls 3
Hollow Knight
Dead Cells
Mount & Blade: Warband
Ori and the Blind Forest ve Ori and the Will of the Wisps (2 Oyunu da gamepass'te var)
Katana Zero
Papers, Please
METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN
Sleeping Dogs: Definitive Edition
Journey
Prey (Epic games şu an ücretsiz veriyor almayı unutma)
Dead Space 1 ve 2 (Gamepass'te varlar)
Mafia: Definitive Edition (Epic'ten kuponla alabilirsin.)

Batman Arkham serisi
Portal 1ve 2
Black Mesa (Half life 1 remake) ve Half life 2 ( Paket halinde al daha ucuza geliyor)
Witcher 3
Assassin’s creed serisi (Epicten al daha ucuza geliyor)
Forza 4-5 (Game pass'te var)
Tomb raider son üçlemesi
Gta serisi
RTX'li ve Modlu Minecraft
Rdr2 (Epic'te 90tl)
Hades (Uzun saatler oynayabileceğin bir oyun)
Doom eternal (gamepass'te var)
Dark Souls Remastered (Normalde pek indirime girmiyor şu an 60tl) ve Dark Souls 3
Hollow Knight
Dead Cells
Mount & Blade: Warband
Ori and the Blind Forest ve Ori and the Will of the Wisps (2 Oyunu da gamepass'te var)
Katana Zero
Papers, Please
METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN
Sleeping Dogs: Definitive Edition
Journey
Prey (Epic games şu an ücretsiz veriyor almayı unutma)
Dead Space 1 ve 2 (Gamepass'te varlar)
Mafia: Definitive Edition (Epic'ten kuponla alabilirsin.)

Hocam bunları oynamaya benim ömrüm yetmez, sağolasın :D

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey

Evet

Assassin's Creed Valhalla
Cyberpunk 2077
GTA V
Metro Exodus
Red Dead Redemption 2

Epic'den bunları satın aldım, 60 lira kupon ile 285 civarına geldi hepsi. Kalanı 80 liranın altında olduğu için steam'den alacağım, pahalı olarak bir tek Battlefield 2042 almayı düşünüyorum.

Call of Duty Cold War oyununu nasıl alıyoruz arkadaşlar? 30 euro yazıyor, daha güzel bir rakama almanın yolu yok mu?

Beyler bu oyunlar ne olmuş böyle ya, felaket bir şey.

Cyberpunk ve Metro Exodus'u indirdim dün, oyun değil oynanan film yapmış adamlar, başından kalkamıyor insan :D İlk başta oyun mu oynuyoruz, film mi izliyoruz diye pek hoşuma gitmedi ama sonradan hikayeye alışınca çok eğlenceli geliyor.

Sizce karışık bir şekilde bir ondan bir bundan mı oynayayım, yoksa 1-2 tane oyunu oynayıp hikayeyi bitirip diğerine mi geçeyim?

Ayrıca grafik kalitesi ayrı bir müthiş olmuş. 2K - max ayarlarda oyun oynamak çok farklı bir şey. Bundan sonra hd ekran kullanabileceğimi sanmıyorum :D Monitörü alırken 2k 27" monitöre ne gerek var, fuzuli yere para harcamayayım demiştim ama hakikaten hak ediyormuş, çok hoşuma gitti.

Tek sıkıntım, her bir oyun 60 gb dan fazla, 75 mbps ile indiriyor ama indir indir bitmiyor. 1 tb ssd bana fazla fazla yeter diyordum ama şu an bir tane daha 1tb alıp kalan bütün oyunları ona yüklesem mi diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Ustaaaa Dying light 2 yi bekle harika oyun olucak ustaaaa

ozan3592

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
ozan3592
Xbox Game Pass al aylık 30 TL içinde dünya kadar oyun var indie 2d platformundan tut PES22 ye kadar. İstediğini indir beğenmezsen sil başka indir ohhhhh

Beyler bu oyunlar ne olmuş böyle ya, felaket bir şey.

Cyberpunk ve Metro Exodus'u indirdim dün, oyun değil oynanan film yapmış adamlar, başından kalkamıyor insan :D İlk başta oyun mu oynuyoruz, film mi izliyoruz diye pek hoşuma gitmedi ama sonradan hikayeye alışınca çok eğlenceli geliyor.

Sizce karışık bir şekilde bir ondan bir bundan mı oynayayım, yoksa 1-2 tane oyunu oynayıp hikayeyi bitirip diğerine mi geçeyim?

Ayrıca grafik kalitesi ayrı bir müthiş olmuş. 2K - max ayarlarda oyun oynamak çok farklı bir şey. Bundan sonra hd ekran kullanabileceğimi sanmıyorum :D Monitörü alırken 2k 27" monitöre ne gerek var, fuzuli yere para harcamayayım demiştim ama hakikaten hak ediyormuş, çok hoşuma gitti.

Tek sıkıntım, her bir oyun 60 gb dan fazla, 7 mbps ile indiriyor ama indir indir bitmiyor. 1 tb ssd bana fazla fazla yeter diyordum ama şu an bir tane daha 1tb alıp kalan bütün oyunları ona yüklesem mi diye düşünüyorum.
o sisteme o internet yakışmamış hocam fiber altyapı varsa türknet 100mb yapıştır. Çek yanına gamepassi SSD almana da gerek kalmaz oynayıp oynayıp silersin.

Top Bottom