DDR5 ise training süresini beklemen gerek bekledin mi?oem paket aldık pinler takılı
ekran kartının fanları pc nin fanları islemcinin fanı dönüyor ama görüntü gelmiyor sebebi nedir
O derece bilgin yok yani anladım kolay gelsin
ram ddr5 nerede beklemem lazım bunu pc yi ilk defa çalıştırıyorum 5dk oldu görüntü gelmedi aç kapa aç kapa yaptım görüntü yok 5dk dir bekliyomDDR5 ise training süresini beklemen gerek bekledin mi?
ddr5 olduğunu biliyorum ama ddr5 lere özel bekleme süresi Gibi bişe varsa bilmiyorum önceki pc m ddr4 tüO derece bilgin yok yani anladım kolay gelsin
Anakartın marka modeli ne debug ledi varsa hangisi yanıyor? DDR5de ram training süresi var biraz bekletiyor tek seferlik ondan sonraki açılışlarda beklemiyorsunram ddr5 nerede beklemem lazım bunu pc yi ilk defa çalıştırıyorum 5dk oldu görüntü gelmedi aç kapa aç kapa yaptım görüntü yok 5dk dir bekliyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ddr5 olduğunu biliyorum ama ddr5 lere özel bekleme süresi Gibi bişe varsa bilmiyorum önceki pc m ddr4 tü
Anakartta debug led yokmuş zaten sorunu anlamada yardımcı olurduasus prime a620m k anakartta led yanmıyor
tek ram var 2 slot var anakartta rami çıkarttım a2 ye taktım ama üflemedim üflemem şart mıPc kapalı, psu kapalı, fişten çekik halde ramleri çıkartıp sadece A2 slotuna tek rami takıp pc'yi çalıştırın. Bunu dener misin? Rami takmadan önce giriş yerlerine bir miktar üfleyin. Pc acılırsa tekrar pc'yi kapatıp varsa diğer rami de takabilirsiniz.
Minik tozlar slot içine girdiyse veya rame yapışıp çalışmasına engel oluyorsa diye. Bir deneyin bu şekilde.tek ram var 2 slot var anakartta rami çıkarttım a2 ye taktım ama üflemedim üflemem şart mı