Çözüldü✓ Yeni pc görüntü vermiyor

bedirrhan

80+
Reaksiyon skoru
61
oem paket aldık pinler takılı
ekran kartının fanları pc nin fanları islemcinin fanı dönüyor ama görüntü gelmiyor sebebi nedir

oem paket aldık pinler takılı
ekran kartının fanları pc nin fanları islemcinin fanı dönüyor ama görüntü gelmiyor sebebi nedir
DDR5 ise training süresini beklemen gerek bekledin mi?

DDR5 ise training süresini beklemen gerek bekledin mi?
ram ddr5 nerede beklemem lazım bunu pc yi ilk defa çalıştırıyorum 5dk oldu görüntü gelmedi aç kapa aç kapa yaptım görüntü yok 5dk dir bekliyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O derece bilgin yok yani anladım kolay gelsin
ddr5 olduğunu biliyorum ama ddr5 lere özel bekleme süresi Gibi bişe varsa bilmiyorum önceki pc m ddr4 tü

ram ddr5 nerede beklemem lazım bunu pc yi ilk defa çalıştırıyorum 5dk oldu görüntü gelmedi aç kapa aç kapa yaptım görüntü yok 5dk dir bekliyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ddr5 olduğunu biliyorum ama ddr5 lere özel bekleme süresi Gibi bişe varsa bilmiyorum önceki pc m ddr4 tü
Anakartın marka modeli ne debug ledi varsa hangisi yanıyor? DDR5de ram training süresi var biraz bekletiyor tek seferlik ondan sonraki açılışlarda beklemiyorsun

Pc kapalı, psu kapalı, fişten çekik halde ramleri çıkartıp sadece A2 slotuna tek rami takıp pc'yi çalıştırın. Bunu dener misin? Rami takmadan önce giriş yerlerine bir miktar üfleyin. Pc acılırsa tekrar pc'yi kapatıp varsa diğer rami de takabilirsiniz.

Pc kapalı, psu kapalı, fişten çekik halde ramleri çıkartıp sadece A2 slotuna tek rami takıp pc'yi çalıştırın. Bunu dener misin? Rami takmadan önce giriş yerlerine bir miktar üfleyin. Pc acılırsa tekrar pc'yi kapatıp varsa diğer rami de takabilirsiniz.
tek ram var 2 slot var anakartta rami çıkarttım a2 ye taktım ama üflemedim üflemem şart mı

monitör kablosunu anakarta takiyordundur işlemcin de 7500ftir muhtemelen onda igpu olmadığı için görüntü alamiyondur.

0 bilgi vermişsin valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,574
Üyeler
189,460
Son üye
Jungres
Geri