Güvenlik ile ilgili tüm güncellemeleri ve yüklemeleri yaptıktan sonra
Toplu yüklemek istersen ve uzman bilgisi olmadan toplu ve ücretsiz olsun diyorsan.
Snappy Driver Installer Origin
Origin olması önemli diğerleri sistemden indeks alamıyor.
İstediğini seçer yükle dersin.
Geri yükleme noktası desteği de var.
Karar ve sorumluluk tabii ki senin.
İşletim sisteminiz x64 bit ise zipten çıkan exelerden x64 olanı seçin.
Nereden bakacağım dersen bilgisayara sağ tıkla özelliklere bak.
Veya Windows tuşuna basıp sistem bilgisi yaz detaylarda göreceksin.
Not:
Büyük Boyutlar içerir, 2-5 GB sebebi paket yükleme yapıp imzalı sürücü kurar. *
*Beta sürücüleri ve imzasız sürücüleri tavsiye etmiyorum.
Wifi ethernet Bluetooth ( bunları kontrol et güncel değilse yükle ) ekran kartı chipset ve bulunamayan uyarı işareti olan sürücüler bunları kesinlikle yükle
Ekran kartını Windows görüntü birimi olarak yüklüyor bunda ekran kartı tam performansta çalışmaz kendi sürücüsünü yüklemek gerekir herşeyide yüklemez bulamaz örnek olarak smbios vb gibi aygıt yöneticisinde uyarı işareti olanlar ayriyaten Bluetooth WiFi ethernet gibi sürücüleri güncellemekte fayda var daha iyi performans almak için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eklemeyi unutmuşum kulaklık mouse fare vb sürücülerini yükleyebilirsin bunlar çok önemli olanlar değil ama yüklemek istersen yükle tabi önce var mı kontrol et.
Windows update güncellemelerini yapmak sana kalmış ben açıkçası Windows update tamamen kapattım saçma sapan güncelleme getirir sistemin kararlılığını bozar sonra uğraş dur.
Az önce 64ten fazla sürücü yüklettim.
Bazı windows sürümlerinde aygıtlar tanınmıyor yada hatalı yükleniyor.
Özellikle güncelleme desteği biten işletim sistemleri içinde kaba bir umursamaz tavrı var.
Bazı sürücü sahibi firmalarda Web sitesini taşıdığı gibi arşivi kapatıyor.
Bence kritik bir noktada tamda teknik çalışmalar yapanlara yönelik büyük bir nimet.
Sıfır risk demiyorum. Tercih edilebilir.