Neler Yeni

Yeni PC Sorunları Acil Yardım

beritankorkusuz

80+ Silver
AMD ısınmıyor diyenler buyursunlar. Birden yükselip yavaş yavaş düşüyor mu peki? Ben tarayıcıyı açsam bile ortalama 10 derece birden fırlıyor ve sonra düşmeye başlıyor. Ayrıca stok fan ile o işlemci olmaz. Tabi stok fan yeterli diyenler de var. İyi bir hava soğutucu şart. Çekirdek voltajını aşağı çekmek düşünülebilir.
Core performance boost kapatılabilir o da işlemcinin temel hızının üstüne çıkamaması demek performansa doğrudan etki eder...
Bende kullanıyorum o işlemciyi ama ilemci için sıvı soğutma ladım.Amd ısınıyor ama İntelden çok daha önde. Ve asla amd ekran kartı almam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Csgo PC de yok şuan
Ekran kartı zaten ısınan bir kart onuda geçtim işlemciye stok fan yetersiz acilen sıvı soğutma almanı öneririm .Ve hava soğutmadan uzak dur 600tl den vs başlıyor iyi bir hava soğutma

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Bende kullanıyorum o işlemciyi ama ilemci için sıvı soğutma ladım.AMD ısınıyor ama İntelden çok daha önde. Ve asla AMD ekran kartı almam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartı zaten ısınan bir kart onuda geçtim işlemciye stok fan yetersiz acilen sıvı soğutma almanı öneririm .Ve hava soğutmadan uzak dur 600tl den vs başlıyor iyi bir hava soğutma
Hakkınız var arkadaşlar Kaliteli bir sıvı soğutma en ideal olanı ama çok kaliteli çok iyi soğutan hava soğutucular da var.
Mesela bu

epalo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Durmuş T.
O stok gelen fan ile normal.

justnaggy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
NAG
Ryzen 5 1600 var hiçbir oyunda 50 derece üzerini görmedim gördüğüm de saatlerce oyun oynadıktan sonraydı. Amdye bok atmayı kesin

akin0z

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Akın
Ryzen 5 1600 var hiçbir oyunda 50 derece üzerini görmedim gördüğüm de saatlerce oyun oynadıktan sonraydı. Amdye bok atmayı kesin
Arkadaşlar ısınır anlarım ama sizce oyuna girer girmez 80 derece normal mi veya bu sistem ile 40 50 fps? Suç stok fanda falan değil bence teknik bir sorun var

Top Bottom