Microsoft'un sitesinden winodws 11 ISO dosyasını indir tifüs indir flasha kurTüm parçalar yeni ne yapmam gerekiyor windows 11 pro nasıl indireceğim
Hayırlı olsunTüm parçalar yeni ne yapmam gerekiyor windows 11 pro nasıl indireceğim
Tüm parçalar yeni ne yapmam gerekiyor windows 11 pro nasıl indireceğim
Windows sitesinden indire bilirsin ondan önce en az 8 gb usb lazım iso dosyasını windows kendisi yazıyo Zaten artık yazmaz direkt iso indirirse rufus ile yazabilirsin gerisi videoda var kafan karışmasınTüm parçalar yeni ne yapmam gerekiyor windows 11 pro nasıl indireceğim
Bunun haricinde bilgisayar hızlandırma programları falan indirme gereksiz bir işe yaramazlarAnakart chipset driverlarına kadar kur bios ayarlarını optimize et bios güncelle windows',u baştan sona güncelle visual c++ tük paket indir kur sistem yapılandırmasından önyükleme yaparak işlemcini tam çekirdek performansına al niahi güç planını aktif et birde program ekle veya kaldırdan gereksiz uygulamaları programları kaldır ve arka planda çalışabilecek uygulamalar'a girerek gereksiz hizmetleri kapat