Neler Yeni

YENİ PC'nin oyunlarda saçma takılma sorununu 8 aydır kimse çözemedi

The Batman

80+ Silver
Güzel kardeşim ilk cevap yazdığında da seni umursamamıştım şimdi mecbur cevap vereceğim. Neden deli muamelesi çekiyorsun, yahu neden troll olayım. Bilgin tecrüben belli ki yok şu konuda bile yazdığım cevaplar belli. Karalamaktan algı yapmaktansa hiç yazma daha iyi. Burası kavga yeri değil rica ediyorum bu zihniyetteki insanlar yazmasın. ARTIK BANA BİRİ YARDIM ETSİN 😭
resim yada video çek at eger trol degilsen ben seninle ilgilenicem 13 yıldır bilgisayarla ugraşıyorum meslegim bilgisayar yapabilecegim bir şey varsa yapayım sorun degil ama ne sorun olabilir diye elde bir şey yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ÖzgeXONCE
resim yada video çek at eger trol degilsen ben seninle ilgilenicem 13 yıldır bilgisayarla ugraşıyorum meslegim bilgisayar yapabilecegim bir şey varsa yapayım sorun degil ama ne sorun olabilir diye elde bir şey yok
Video çekip atamam ama youtubeda nasıl bir oyun deneyimi yaşadığımı anlatan bir video atabilirim umarım yasak değildir Forumda yeniyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ahanda sorunumun aynısını youtube da buldum, fps gayet yüksekken stabil ilerlerken olur olmadık saçma yerlerde aynen bu şekilde sapıtıyor. Haritada ufak ilerledikten sonra bir eylem gerçekleştirirken falan. SORUN TAM OLARAK BU VİDEODA Kİ GİBİ. YARDIM EDİNNNN😢

The Batman

80+ Silver
Video çekip atamam ama youtubeda nasıl bir oyun deneyimi yaşadığımı anlatan bir video atabilirim umarım yasak değildir Forumda yeniyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ahanda sorunumun aynısını youtube da buldum, fps gayet yüksekken stabil ilerlerken olur olmadık saçma yerlerde aynen bu şekilde sapıtıyor. Haritada ufak ilerledikten sonra bir eylem gerçekleştirirken falan. SORUN TAM OLARAK BU VİDEODA Kİ GİBİ. YARDIM EDİNNNN😢
ramleri memtest ile test edin
grafik ayarlarını fabrika ayarlarına getirip oyunu bide orta ayarlarda oynayın ama mutlaka gölgeleri kapatın
çözünürlük orjinal ekran çözünürlügünde olsun(1000 saatten fazla Witcher oynamış biri olarak 30 fps bile oynadım böyle hiç olmadı)

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ÖzgeXONCE
ramleri memtest ile test edin
grafik ayarlarını fabrika ayarlarına getirip oyunu bide orta ayarlarda oynayın ama mutlaka gölgeleri kapatın
çözünürlük orjinal ekran çözünürlügünde olsun(1000 saatten fazla Witcher oynamış biri olarak 30 fps bile oynadım böyle hiç olmadı)
Yav güzel kardeşim :D 13 yıldır uğraşıyorum dedin bilgim var dedin. Saygısızlık etmek istemem ama sence bunca cevaba karşı verdiğin cevap olmuş mu? Evet bu sistemle orta ayalara alırım GÖLGE kapatırım :ROFLMAO:. Ya gerçekten inanılmaz insanlarsınız, ama anlamalıydım seni. En sonunda KONU KİLİT yapıp İYİ FORUMLAR diyeceğim. Arkadaşlar benimle sitenin adminleri ya da bir hoca ya da üstün zeka tecrübe sahibi biri derdimi çözebilir mi?

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Cefika
Söylediğinize göre parçalar sıfır vatandan alınma. Kafa ağrıtmayacak bir çözüm önerisinde bulunuyorum saçma ama çözülmüyorsa böyle gidereceksiniz mecbur. :D Gidin hepsini tek tek iade edin ve bir hazır sistem alın. Eğer iade edemiyorsanız da ikinci elde satın hepsini tek tek. Başka bir hazır sistem alın. Bir parça arızalı ise o parça size geri döner zaten anlarsınız problemi. Ayrıca bu sisteme 12k vermek akıl karı değil. Eğer yeni aldığınız sistemde de problemler devam ediyorsa monitörü değiştirin eğer hala devam ediyorsa evi değiştirin hocam en iyi çözüm olacaktır. Basit bir şey olsaydı illa ki problemin kaynağı anlaşılırdı. Bu arada üslubunuz çok yanlış. Yok işte daha bilgili birisi gelsin sen git, öyle olmaz sen bilmiyorsun tarzı konuşmalar biraz komik oluyor. İnsanlar burada size yardımcı olmaya çalışıyor. Trol olduğunuza biraz daha inanır gibiyim.

The Batman

80+ Silver
Yav güzel kardeşim :D 13 yıldır uğraşıyorum dedin bilgim var dedin. Saygısızlık etmek istemem ama sence bunca cevaba karşı verdiğin cevap olmuş mu? Evet bu sistemle orta ayalara alırım GÖLGE kapatırım :ROFLMAO:. Ya gerçekten inanılmaz insanlarsınız, ama anlamalıydım seni. En sonunda KONU KİLİT yapıp İYİ FORUMLAR diyeceğim. Arkadaşlar benimle sitenin adminleri ya da bir hoca ya da üstün zeka tecrübe sahibi biri derdimi çözebilir mi?
ram testlerini bi atsana merak ettim

lydran

80+
Çevre birimleri ister 10 yıllık olsun öyle bişey yapmaz ki :)

Sana tek önerim olucak. İntel işlemcili sistem toplamalıydın kardeş. Eee fiyatı pahalı olabilir ama adamlar işinin ustası yahu.
Bir zamanlar Sekiz çekirdek diye-diye milletin beynini yediler FX işlemciyle.
İş Oyuna gelince İ5 ile zor rekabet ediyordu.

Şimdi de aynı terane
Boş Yapmayın. İşlemciden Olduğunu Nasıl anladınız. Kafanız hala 2010 kafası.

The Batman

80+ Silver
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Söylediğinize göre parçalar sıfır vatandan alınma. Kafa ağrıtmayacak bir çözüm önerisinde bulunuyorum saçma ama çözülmüyorsa böyle gidereceksiniz mecbur. :D Gidin hepsini tek tek iade edin ve bir hazır sistem alın. Eğer iade edemiyorsanız da ikinci elde satın hepsini tek tek. Başka bir hazır sistem alın. Bir parça arızalı ise o parça size geri döner zaten anlarsınız problemi. Ayrıca bu sisteme 12k vermek akıl karı değil. Eğer yeni aldığınız sistemde de problemler devam ediyorsa monitörü değiştirin eğer hala devam ediyorsa evi değiştirin hocam en iyi çözüm olacaktır. Basit bir şey olsaydı illa ki problemin kaynağı anlaşılırdı.
ben hala bu kişinin trol oldugunu düşünüyorum multiden bir şikayet edicem bakalım ne çıkıcak

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,356
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Gerek hikayeli single gerek online oyunlar olsun oyun oynamaya aşık biri olarak pc topladım. Sorunum RDR2, WİTCHER3, RUST, R6, CSGO, SPİDER-MAN REMASTERED, FORZA HORİZON 5, PUBG VB... diye gidiyor hepsini yazmama gerek yok çünkü bilgisayarım ''DON'T STARVE TOGETHER'' sistem gerektirmeyen oyunda bile takılma yaşıyor. Oynadığım oyunların fps değerleri gayet yüksekken takılma ve ekrana gelen görüntünün kekelediğini görüyorum. Hayata öyle küstüm öyle stres yaptım ki saçlarım bile döküldü. Çünkü denemediğim yöntem kapısını çalmadığım kimse kalmadı. Sorunu hiçbir insan çözemedi. Yaptıklarımı açıklıyorum CHİPSET, GPU DRİVER VE BİOS GÜNCELLENDİ. 40 defa format atıldı win11-win10 arasında geçişler yapıldı. PSU değiştirilip sistem denendi. ANAKART değiştirilip denendi. En şaşırdığım kafayı yememe sebep olan yöntem ise EKRAN KARTI değiştirildi sorun yine devam etti. SSD olmasına rağmen piyasadaki en kaliteli SSD aldım sorun yine düzelmedi. Monitör değiştirildi, monitör kablosu değiştirildi DÜZELMEDİ. Bu sitede bulunan kadim güçlere sahip olan bilge bir MASTER çıkar mı? Derdime derman olacak biri çıkar mı?

Son olarak sistemimi detaylıca yazıyorum.

PSU = COOLER MASTER 600W 80PLUS

ANAKART = PRIME B450M-K

CPU = RYZEN 5 2600X

RAM = 16GB 2x8 3000MHZ Crucial Ballistix

GPU = GTX 1650 SUPER 4GB

SSD = SAMSUNG EVO 250GB + CRUCICAL 240GB

HDD = 1TB WD
Buna 12 k veren haqqus abimin 1050 ti sistemini de alır vatan yine bindirmiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ÖzgeXONCE
Yani kız oyuncuyum diye de ***** muamelesi yapmayın bana bilgisayar mühendisliği okuyorum ve çocukluğumdan beri bu işleri bilerim. Karşınızda ***** varmış gibi konuşuyorsunuz. Bir tane delikanlı adam çıksın sorunu çözsün tek isteğim bu ya. Yok biri işlemci darboğaz yapıyor der yok biri gölge kapat orta ayarlara al öyle ona der. Sıkıldım bezdim. Zaten pc iyice modumu düşürüyor

The Batman

80+ Silver
Yani kız oyuncuyum diye de ***** muamelesi yapmayın bana bilgisayar mühendisliği okuyorum ve çocukluğumdan beri bu işleri bilerim. Karşınızda ***** varmış gibi konuşuyorsunuz. Bir tane delikanlı adam çıksın sorunu çözsün tek isteğim bu ya. Yok biri işlemci darboğaz yapıyor der yok biri gölge kapat orta ayarlara al öyle ona der. Sıkıldım bezdim. Zaten pc iyice modumu düşürüyor
emin olmasam su adama harley quinn diyicem ama adamın günahını almayayım aynı ona benziyorsun aynı hareketler

lydran

80+
Peki
en büyük AMD, en büyük AMD
Başka büyük yook
Aga Sen manyak mısın ? İşlemcide Sorun Olduğunu Nerden Anladın Şivesinden mi ?

FX İle Ryzen Karşılaştırıp Fanboy Olduğumu İddia ediyorsun. Asıl fanboy sensin.

Bilip Bilmeden Yorum Yapmayın Allah İçin. Her Elektronik Eşya'da Sorun Çıkabilir. Bu İntel'de de Amd'de Olabilecek şeyler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,647
Üyeler
159,373
Son üye
Krasos
Top Bottom