Neler Yeni

YENİ PC'nin oyunlarda saçma takılma sorununu 8 aydır kimse çözemedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ÖzgeXONCE
ben hala bu kişinin trol oldugunu düşünüyorum multiden bir şikayet edicem bakalım ne çıkıcak
Çok bilgiliyim 13 yılımı verdim falan diyen çocuğun paylaştığım konuda verdiği öneri GÖLGE KAPAT, ORTA GRAFİKLERE AL demesi oldu 🤣🤣🤣. Git kanka şikayet et beni çok zavallısın.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,679
İsim
Hacı
Driver ları kuruyor musunuz?

QRuder

80+ Silver
bir şey yazmıştım yaptınız mı?? cevap da vermediniz özellikle birşeyleri sordum hem yardımcı olun diyosunuz hemde daha fazla bilgi vermeyip milleti övüyosunuz işte harikasın şöylesin böylesin, bırakın da iltifat kısmını sorununuzu çözelim kendi konunuzu kirletmeyin

The Batman

80+ Silver
Çok bilgiliyim 13 yılımı verdim falan diyen çocuğun paylaştığım konuda verdiği öneri GÖLGE KAPAT, ORTA GRAFİKLERE AL demesi oldu 🤣🤣🤣. Git kanka şikayet et beni çok zavallısın.
ramleri test et ondan sonra tekrar oyunu orta ayarlarda dene dedim olmasa başka bir şey diyecektim ama sizin amacınız trol dalga geçmek daha ilk baştan anlamıştım

ESTAROSSA58

80+ Bronze
dostum iade süresi içerisinde isen iaede etmeni tavsiye ederim 0 dediğinden dolayı

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,495
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Aga Sen manyak mısın ? İşlemcide Sorun Olduğunu Nerden Anladın Şivesinden mi ?

FX İle Ryzen Karşılaştırıp Fanboy Olduğumu İddia ediyorsun. Asıl fanboy sensin.

Bilip Bilmeden Yorum Yapmayın Allah İçin. Her Elektronik Eşya'da Sorun Çıkabilir. Bu İntel'de de Amd'de Olabilecek şeyler.
Konuşmana dikkat et. Karşında çocuk yok
Hiçbir firma babamın malı değil. Bunca zamana kadar gördüğüm durumu aktarıyorum.

Amd ve eski Ati randeon ürünlerinin kalite ve sorunsuzluk konusunda İntel ve Nvidia ürünlerinden geri kaldığını herkes biliyor.

Şimdiki Ryzen ürünlerini de herkes ballandıra ballandıra övüyor. Bi sıkıntı yaşayınca Amd işlemciden başka tüm sistemi sorumlu tutuyorlar.

Sözüm konu sahibine değil tabii ki. Mağdur kişi olarak görüyorum. Olabilsin Performanslı diye önermişler Mağdur olmuş.

Konuyu açan kardeşim ekran kartını bide İntel sistemde denemesini istiyorum.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Arkadaşlar bana kalırsa ne daha fazla mesaj yazın nede daha fazla yardımcı olmayın çalışın konu sahibi arkadaş herkesin cevabına bir kılıf bulup aşağıladığı için yardım etmeye fikir vermeye değmez bırakın kendi kendine uğraşsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ÖzgeXONCE
Konuşmana dikkat et. Karşında çocuk yok
Hiçbir firma babamın malı değil. Bunca zamana kadar gördüğüm durumu aktarıyorum.

Amd ve eski Ati randeon ürünlerinin kalite ve sorunsuzluk konusunda İntel ve Nvidia ürünlerinden geri kaldığını herkes biliyor.

Şimdiki Ryzen ürünlerini de herkes ballandıra ballandıra övüyor. Bi sıkıntı yaşayınca Amd işlemciden başka tüm sistemi sorumlu tutuyorlar.

Sözüm konu sahibine değil tabii ki. Mağdur kişi olarak görüyorum. Olabilsin Performanslı diye önermişler Mağdur olmuş.

Konuyu açan kardeşim ekran kartını bide İntel sistemde denemesini istiyorum.
Kanka lütfen kavga etmeyin artık lütfen zaten çok gerildim rica ediyorum herkes KONUMU tekrar okusun çünkü hala driver soran var :D. Ağlayacağım artık lütfen kimse kimseyle didişmesin.

lydran

80+
Kanka lütfen kavga etmeyin artık lütfen zaten çok gerildim rica ediyorum herkes KONUMU tekrar okusun çünkü hala driver soran var :D. Ağlayacağım artık lütfen kimse kimseyle didişmesin.
Diğer Oyunlardan da bir test atar mısınız ?
Ama Afterburner'dan İşlemci Kullanımını da açın.

Rdr 2 Testi Olursa iyi olur. Veya GOW Gibi sorunsuz bir oyun. Onlarda problem daha rahat anlaşılır.
Çünkü Witcherda Değişik problemler yaşayan arkadaşlarım vardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde şu yöntemi deneyin ayrıca.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Yani kız oyuncuyum diye de ***** muamelesi yapmayın bana bilgisayar mühendisliği okuyorum ve çocukluğumdan beri bu işleri bilerim. Karşınızda ***** varmış gibi konuşuyorsunuz. Bir tane delikanlı adam çıksın sorunu çözsün tek isteğim bu ya. Yok biri işlemci darboğaz yapıyor der yok biri gölge kapat orta ayarlara al öyle ona der. Sıkıldım bezdim. Zaten pc iyice modumu düşürüyor
Pardon da ne alaka, kim sana o muameleyi yapıyor? Bilgisayar mühendisliği okuyorum diyorsun ama burda insanlar çözüm yolu önerirken sen dalga geçer gibi konuşuyorsun. Neden kendin bir çözüm yolu üretmiyorsun o zaman? Her şeyi cinsiyete bağlama muhabbetini bi çıkarın kafanızdan artık

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Pardon da ne alaka, kim sana o muameleyi yapıyor? Bilgisayar mühendisliği okuyorum diyorsun ama burda insanlar çözüm yolu önerirken sen dalga geçer gibi konuşuyorsun. Neden kendin bir çözüm yolu üretmiyorsun o zaman? Her şeyi cinsiyete bağlama muhabbetini bi çıkarın kafanızdan artık
Yalnız konuşmana dikkat et o bir gamer girl ve pc engineer okaay.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ÖzgeXONCE
KONU KİLİT... sorunum çözülmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,104
Üyeler