Çevre birimleri ister 10 yıllık olsun öyle bişey yapmaz kiDisplay port kullanıyorum. Display ve hdmi yeni kablo alınıp denendi. Bahsetmiştim bunu. Başka çözümü olan. ÇEVRE BİRİMLER YAPABİLİR Mİ 4 YILDIR KULLANDIĞIM KLAVYE VE MOUSE VAR.
fps sabitlese geçer mi?Bütün parçalar değişip sorun çıkıyorsa ya limit zorluyorsun yada trolsün
Çok teşekkürler bu güzel yorumunuz için. Bu şekil beyin fırtınasıyla yapılan cevaplar gelince mantıklı demekten başka çarem kalmıyor. EE ben ne yapacağım evdeki elektriği emin misiniz ya?Hocam benzer bir olayı yaşadım 1 sene uğraştım bir çok yol denedim bir türlü çözemedim kafayı yiyecektim. En son sistemi sattım ve ikinci el bir sistemi gidip görerek oyunlarda takilmadigindan emin olarak satın aldım. Bu olayı yaşayan bir çok insan var elektirik tesisatini baştan düzenler var ama çözümünü net bulan yok. Shimmering deniyordu sanırım bu soruna.
takılmanın nasıl bir şey olduguna göre degişir eger kırılmalar oluyorsa olabilir ama harita yada karakterler geç yükleniyorsa yada kaybollar oluyorsa herşeyi degiştik diyor açan kişi trol diye düşünüyorum belki kabloda bir sorun olabilirfps sabitlese geçer mi?
Güzel kardeşim ilk cevap yazdığında da seni umursamamıştım şimdi mecbur cevap vereceğim. Neden deli muamelesi çekiyorsun, yahu neden troll olayım. Bilgin tecrüben belli ki yok şu konuda bile yazdığım cevaplar belli. Karalamaktan algı yapmaktansa hiç yazma daha iyi. Burası kavga yeri değil rica ediyorum bu zihniyetteki insanlar yazmasın. ARTIK BANA BİRİ YARDIM ETSİNtakılmanın nasıl bir şey olduguna göre degişir eger kırılmalar oluyorsa olabilir ama harita yada karakterler geç yükleniyorsa yada kaybollar oluyorsa herşeyi degiştik diyor açan kişi trol diye düşünüyorum belki kabloda bir sorun olabilir
Zaur cevabı koydu gitti puhahahahÇevre birimleri ister 10 yıllık olsun öyle bişey yapmaz ki
Sana tek önerim olucak. İntel işlemcili sistem toplamalıydın kardeş. Eee fiyatı pahalı olabilir ama adamlar işinin ustası yahu.
Bir zamanlar Sekiz çekirdek diye-diye milletin beynini yediler FX işlemciyle.
İş Oyuna gelince İ5 ile zor rekabet ediyordu.
Şimdi de aynı terane
çözüm çok basit aslındaYemin ederim şu sorunu çözen kişiye var ya dua edicem ömrümün sonuna kadar asla o kişiyi unutmayacağım.