Çözüldü✓ Yeni Pc'ye Windows Kuramıyorum! Yardım!

Power+f2+f7 advanced mod
+ yukarıdan (boot)
Boot uption (flasi seç)

Bu Windowsumu USB üzerinden başlat anlamını geliyor yani yukleme bittigi an çekmen lazım yoksa başa sarar durur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

power' bastıktan sonra esc'ya basılı tutunca direkt bios açılıyor
Yazdığımı yap

Yüklediğiniz bilgisayar uefi ise legacy moda alarak kurulumu deneyin birde. Bios'dan secure mod kapalı olsun mümkünse eğer.
Ben formatlarımı acronis true image home'u kullanarak yapıyorum. Teknik kısmı önceden bilgisayara kurulu windows'un yedeğini Acronisle alıyorum, sonrasında aldığım yedeği acronis bootable iso yardımı ile sistemi boot ediyorum menüsünden önceden aldığım yedeği göstererek format işlemini sorunsuz şekilde tamamlıyorum. Size de tavsiyem işlemleri hızlı yapmak için acronis'i kullanmanız olacaktır.
Saygılarımla.

yükleme bittiğinden kasıt: asus tuf yazısı gidip mavi ekran gelince mi çekeyim flash'ı

Yüklediğiniz bilgisayar uefi ise legacy moda alarak kurulumu deneyin birde. Bios'dan secure mod kapalı olsun mümkünse eğer.
Ben formatlarımı acronis true image home'u kullanarak yapıyorum. Teknik kısmı önceden bilgisayara kurulu windows'un yedeğini Acronisle alıyorum, sonrasında aldığım yedeği acronis bootable iso yardımı ile sistemi boot ediyorum menüsünden önceden aldığım yedeği göstererek format işlemini sorunsuz şekilde tamamlıyorum. Size de tavsiyem işlemleri hızlı yapmak için acronis'i kullanmanız olacaktır.
Saygılarımla.
Secure boot ekranı bu şekilde enable/disable görmedim.

Ekler

• IMG20250909201843.webp
    IMG20250909201843.webp
    452 KB · Hit: 13
yükleme bittiğinden kasıt: asus tuf yazısı gidip mavi ekran gelince mi çekeyim flash'ı
Hayır abicim yükleme ekrani geliyor ya hani format at disk sec şuan Windows kuruluyor cart curt en son yükleme tamamlandi yaziyor çekcen yoksa başa sarar daaaaa

Nedense şuan senin usb flasa güvenemedim indirdiğn. ISO dosyasını rufus ile yaz flaşla

Hayır abicim yükleme ekrani geliyor ya hani format at disk sec şuan Windows kuruluyor cart curt en son yükleme tamamlandi yaziyor çekcen yoksa başa sarar daaaaa

Nedense şuan senin usb flasa güvenemedim indirdiğn. ISO dosyasını rufus ile yaz flaşla
O ekran bende gelmiyor işte sıkıntı o

Ya yok burayla işin yok securty boot kısmı uief felan için şuan onla isin Yok senin sorunu flaş ve okuyamama sorunu recovery modda açmış çünkü hata recovery olması bunun sebebi flaşini gorememesi bu kadar basit sebebini nedenini direk açıklıyorum bak sana ya flasini güzel hazırlamadın yada boot atamiyor

Mutlaka disable ayarı olması gerekli iyice kontrol edin. Bios'unuzu güncelleyin yeniliklerde gelecektir. Saygılar.

• Beğen
Reaksiyonlar: exaa
Sana çözümü direk söyleyim tek tek uygula bitecek baştan sona oku

Win11 iso indirdin???

rufus ile kur baska şeyle değil rufus ile win11 nasıl hazırlanıyor diyorsan ayri yazayim

Flaşı taktın abicim asusta escdir boot basılı tut olmadi bidaha resetle esc esc bas cek yap fark etmez illa boot aç

Boot ekraninda sana soruyor sen direk usb seçiceksin bitti bu kadar yani

• Beğen
Reaksiyonlar: exaa

Win11 iso indirdin???

rufus ile kur baska şeyle değil rufus ile win11 nasıl hazırlanıyor diyorsan ayri yazayim

Flaşı taktın abicim asusta escdir boot basılı tut olmadi bidaha resetle esc esc bas cek yap fark etmez illa boot aç

Tamamdır, mesai başladı şimdi bitsin rufus ile dener yazarım buraya, teşekkürler

Win11 iso indirdin???

Rufus ile kurunca sorun çözüldü kurdum windowsu şimdi, teşekkürler tekrardan

Geri