Gaming gecesine gir lianli marka 750w yada 850w Gold çekebilirsiniz 5 6 k civarına bütçe var ise elbetteAsrock B650M PG Riptide
Ryzen 5 7600
RX 6750 XT
Deepcool CC560
Yeni PSU önerisine ihtiyacım var.
Bak orada ne yazıyor bütçe olarak, okuyun önce bir zor değilGaming gecesine gir lianli marka 750w yada 850w Gold çekebilirsiniz 5 6 k civarına bütçe var ise elbette
Alıp geçiyorum bunu?![]()
NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Al geç.Alıp geçiyorum bunu?
tek pcie çıkışı var bunu alma ederi maks 2.5-3kAlıp geçiyorum bunu?
Ne önerirsiniz hocam bu akşam hemen almak istiyorum, bu pcie çıkışları için falan dikkat etmiyorum pek ama uygun birsey onerirmisiniz ?tek pcie çıkışı var bunu alma ederi maks 2.5-3k
Ne önerirsiniz hocam bu akşam hemen almak istiyorum, bu pcie çıkışları için falan dikkat etmiyorum pek ama uygun birsey onerirmisiniz ?
Ne önerirsiniz hocam bu akşam hemen almak istiyorum, bu pcie çıkışları için falan dikkat etmiyorum pek ama uygun birsey onerirmisiniz ?
Eğer bu güzel diyorsanız sipariş vereceğim hocam hemen. Emin miyiz ?yeterli bu![]()
MSI MAG A650BN 650W 80 Plus Bronze 120mm Fan Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
evetEğer bu güzel diyorsanız sipariş vereceğim hocam hemen. Emin miyiz ?