Yeni PUBG NEW STATE .

1616477938392.png

:D?

az önce oyunfor.com 'da gördüm bende. ios için kayıt olamıyor muyuz? tıkladım oyunfor 'daki reklama ama android için diyor sadece

dostum androidde yapılıyormuş şuan ios'ada gelecekmiş yakında. ön kayıt almaya başlanacak yazıyor oyunfor 'da. eksik okumuşsun gir bir bak oyunfor.com 'a

dostum androidde yapılıyormuş şuan ios'ada gelecekmiş yakında. ön kayıt almaya başlanacak yazıyor oyunfor 'da. eksik okumuşsun gir bir bak oyunfor.com 'a
teşekkürler kanka görmemişim

kesin satılır bro, yanlış hatırlamıyorsam pubg nin yetkili satıcısı zaten oyunfor. UC falanda satıyorlar, almışlığım var

kesin satılır bro, yanlış hatırlamıyorsam PUBG nin yetkili satıcısı zaten oyunfor. UC falanda satıyorlar, almışlığım var
yarım sattir oyunfor oyunfor diyorum ama adam gibi bakmamışım :D uc lere bakayım bir bonus varmış bakayım kar edebiliyor muyum

Yeni para kapıları arıyorlar.

Yeni para kapıları arıyorlar.
ben keyfime bakayım boşver oyna geç, keyif alıyorsan parayla hizmet satın alırsın almıyorsan alma kanka. ticari olmasa neden oyun piyasaya sürülsün tabi para kapısı olacak

hayatımda gördüğüm en saçma oyun PUBG
bu oyun yeni mi

kanka yeniymiş araştırıyorum şimdi. ön kayıt için iosu bekliyorum. oyunfor.com da görmüştüm kocaman reklam var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,736
Üyeler
188,472
Son üye
Atillas
Geri