Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,037
GamingGen bunla illa ilgilenmiştir. Teknoloji şans işidir zaten. Garantiye yollarsın yenisini alırsın o kadar da sorun etmeye gerek yok bence 1 kez olmuş olayı. İnsanlar her gün bir sürü ürün sipariş ediyor GamingGen'de ve çoğu sağlam.Ekran kartı aldım gaming gen tr den sıfır bozuk çıktı ona göre ayık olsun herkes uyandırayım.
Minecraft 1.8Hangi oyun 250+ fps veriyormuş
Daha iyisi daha uyguna gelmişti ama şuan daha iyi bir sistem bulamadım bu fiyata
Cs valoHangi oyun 250+ fps veriyormuş
Kanka orası öyle de şirketin tavrı bizi alakadar etmez asusa git olmamalı değil mi? Ben asusdan almadım sonuçtaO gaminggenle alakalı değil kartla alakalı. Sonuçta kapalı kutu ürün
bir tık pahalı ama aladabilirsin yani sana kalmış
Kendim için değil ben alamam ihtiyacı olan alır belkibir tık pahalı ama aladabilirsin yani sana kalmış
CSGO, Valorant, LoL dışında belki bir kaç oyunda daha alabilir.Hangi oyun 250+ fps veriyormuş
düşünceli üyeKendim için değil ben alamam ihtiyacı olan alır belki
ne sorunu vardıEkran kartı aldım gaming gen tr den sıfır bozuk çıktı ona göre ayık olsun herkes uyandırayım.
elden almayanlar için sıkıntı olmaz 15 gün iade hakkı var çünküEkran kartı aldım gaming gen tr den sıfır bozuk çıktı ona göre ayık olsun herkes uyandırayım.
Gaming gen gayet güvenilir ve ilgili firmane sorunu vardı
Lolde alamaz. 5 5950X 3090Ti olsun, yine fps 200 üstüne çıkmıyorCSGO, Valorant, LoL dışında belki bir kaç oyunda daha alabilir.![]()