cici
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 25,894
Nvidia nin sondan 2. Rakamı 6 olanlar f/p odaklı çünküDaha çıkmamış bir kart nasıl f/p olabiliyor ? :d
Nvidia nin sondan 2. Rakamı 6 olanlar f/p odaklı çünküDaha çıkmamış bir kart nasıl f/p olabiliyor ? :d
Nvidia nin sondan 2. Rakamı 6 olanlar f/p odaklı çünküama 1650 super filan da istisna olabiliyor böyle
Deli gibi güç tüketen kartları var voltaj verince de ayarları sifirlayinca düzelmeyen wattman arızası oluyor nvidia da ise oc hem verimli hem de sağlıklı rx 590 mesela 1660 kadar iyi olmamasına rağmen 2080 ti kadar guc tüketiyor MaşallahTabii AMD daha iyi bir alternatif sunmazsa.
Alamayız fakat önceki nesillerin fiyatları düşebilir 1070 gibisanki alıcaz![]()
UV yaptım 135W tüketiyor. 2 FPS kayıp için 135W iyi bence.Deli gibi güç tüketen kartları var voltaj verince de ayarları sifirlayinca düzelmeyen wattman arızası oluyor Nvidia da ise oc hem verimli hem de sağlıklı rx 590 mesela 1660 kadar iyi olmamasına rağmen 2080 ti kadar guc tüketiyor Maşallahama 1650 super rakipsiz rx 590dan stock halde daha iyi yazılımla sıkıntısı filan olmamasına rağmen ve renderde zaten Nvidia rakipsiz 1660 ti bile bu konuda 5700 xt den iyi sayılır
Furmark testi filan yaptın mı ki % olarak aradaki fsrk kaç?UV yaptım 135W tüketiyor. 2 FPS kayıp için 135W iyi bence.![]()
Furmarka sonuç 100 puan artıyor. Sıcaklık maks 61 derece. Superposition benchmarkta 300 puan azalıp 9100 civarından 8800 küsüre düşüyor avg fps 68----> 66 oluyor.Furmark testi filan yaptın mı ki % olarak aradaki fsrk kaç?
Knk yaklaşık 1 hafta önce bu konu hakkında bir konu açtım evet çıkacakBİLGİSİ OLAN ??
YOKSA YALAN HABER Mİ ??
Çıktı bile ama fırından.Knk yaklaşık 1 hafta önce bu konu hakkında bir konu açtım evet çıkacak