ArdaM
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 6,730
Şimdi mesajda görünce rütbenin çok iyi gözükmediğini düşünmeye başladım. Bence kesinlikle geliştirilebilir.Teşekkür ederim.
Foruma da hayırlı olsun.
Şimdi mesajda görünce rütbenin çok iyi gözükmediğini düşünmeye başladım. Bence kesinlikle geliştirilebilir.Teşekkür ederim.
Foruma da hayırlı olsun.
Hayırlısı olsun. @RevDeisDou @White RavensDostlarım selamlar forumda uzun zamandır takip ettiğimiz gerçekten yararlı ve pozitif üyelere maks. rütbe olarak adlandırdığımız Kral Tacı rütbesini oluşturduk.
Alıntıyı görüntüle
Bu rütbenin ilk amacı kaliteli üyeleri öne çıkartmaktır. Onun dışında 80+ Titanium rütbesinin tüm özelliklerine sahip olup + olarak imza bölümüne gif veya görsel ekleme özelliğine sahiptir. Yönetim, bu rütbeye sahip olan üyelere diğer forum üyelerinden ayrı özel etkinlik düzenleyebilir.
Bu rütbe forum yazılımı tarafından otomatik atanmaz, üye bu rütbeyi yöneticilerden isteyemez. Bu rütbe sadece yöneticilerin ortak kararı ile ansızın verilir.
Bu rütbeye forumumuzda ilk sahip olan üyelerimiz @RevDeisDou ve @White Ravens 'dir kendilerine forumumuzda yaşattıkları kaliteli muhabbetlerinden ötürü yönetim ekibi olarak teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Bence altın üstü kişilere falan getirilmeli bu. Ya da elmas.Bence ppye de gif koyma özellikleri olabilirdi ama olsun
Hiç bir zaman alamayacağım için sorun yok alanlara hayırlı olsun diliyorum.Dostlarım selamlar forumda uzun zamandır takip ettiğimiz gerçekten yararlı ve pozitif üyelere maks. rütbe olarak adlandırdığımız Kral Tacı rütbesini oluşturduk.
Alıntıyı görüntüle
Bu rütbenin ilk amacı kaliteli üyeleri öne çıkartmaktır. Onun dışında 80+ Titanium rütbesinin tüm özelliklerine sahip olup + olarak imza bölümüne gif veya görsel ekleme özelliğine sahiptir. Yönetim, bu rütbeye sahip olan üyelere diğer forum üyelerinden ayrı özel etkinlik düzenleyebilir.
Bu rütbe forum yazılımı tarafından otomatik atanmaz, üye bu rütbeyi yöneticilerden isteyemez. Bu rütbe sadece yöneticilerin ortak kararı ile ansızın verilir.
Bu rütbeye forumumuzda ilk sahip olan üyelerimiz @RevDeisDou ve @White Ravens 'dir kendilerine forumumuzda yaşattıkları kaliteli muhabbetlerinden ötürü yönetim ekibi olarak teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Harbi biraz kötü gözüküyor ya sadece taç kalsa daha iyiTaçın arkasındaki dikdörtgen kaldırılırsa çok daha iyi görünür bence. Tabii siz bilirsiniz ben her türlü mutluyum![]()
Evet, DA-Forum'un genel görüntüsüne göre biraz uyumsuz duruyor.Şimdi mesajda görünce rütbenin çok iyi gözükmediğini düşünmeye başladım. Bence kesinlikle geliştirilebilir.
Öyle çok çıplak durdu yoksa denedik dikdörtgen diğer rütbelerin bütünlüğünü de koruyan bir detay ama halen üzerinde çalışıyoruz güncelleme olacak.Taçın arkasındaki dikdörtgen kaldırılırsa çok daha iyi görünür bence. Tabii siz bilirsiniz ben her türlü mutluyum![]()