Neler Yeni

Yeni Saints Row Oyunu Çıktı!

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,817
İsim
MehmedVII
Oyunumuzun ismi bazı yerlerde Saints Row bazı yerlerde Saints Row Reboot olarak geçiyor.
Çıkıp platformları:
PC
PS5
PS4
XBOX SERIES S/X
XBOX ONE

Henüz Türkiye'de oyun erişilebilir değil ancak Amerika'da erişilebilir. Gün içinde Türkiye'de de gelecektir. GTX 1650 ile fps değerleri için:

Bağımsız oyunların bile 100TL üstüne zam yaptığı bu dönemde yeni nesil bir oyunun 289TL ile çıkıp yapması güzel bir şey. Oyunu satın almak için:

Ayrıca oyun Türkiye'de erişilebilir olduğu zaman GeForce NOW ile de oynanabilecek

Huseyın_cano

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ahmet Kaya
Oyunumuzun ismi bazı yerlerde Saints Row bazı yerlerde Saints Row Reboot olarak geçiyor.
Çıkıp platformları:
PC
PS5
PS4
XBOX SERIES S/X
XBOX ONE

Henüz Türkiye'de oyun erişilebilir değil ancak Amerika'da erişilebilir. Gün içinde Türkiye'de de gelecektir. GTX 1650 ile fps değerleri için:

Bağımsız oyunların bile 100TL üstüne zam yaptığı bu dönemde yeni nesil bir oyunun 289TL ile çıkıp yapması güzel bir şey. Oyunu satın almak için:

Ayrıca oyun Türkiye'de erişilebilir olduğu zaman GeForce NOW ile de oynanabilecek
Oyun fps konusunda iyi işler yapmıs ama genede tutacağını sanmıyorum :d

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,817
İsim
MehmedVII
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun fps konusunda iyi işler yapmıs ama genede tutacağını sanmıyorum :d
Ben de fpslere çok şaşırdım optimizasyonu baya iyi grafikler de çok güzel. Tutmazsa saints row 3 remastered gibi çok kısa süre sonra bedava verilebilir

erco1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ercüment batuk
NE ÜZERİNE OYUN ARABA YARİŞİMİ GTA GİBİ BİR ŞEY Mİ

• Beğen

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
Terkedilmiş İsmetpaşa Mah. Bayrampaşa / İstanbul
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
instagram.com/profiles/buroxit
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199031367267
Saints Row u internet kafelerde oynamıştım ve etkilendim biraz da olsa azıcık GTA yı andırıyor ama bu daha farklı. Yakın zamanda oynamayı düşünüyorum.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,817
İsim
MehmedVII
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İncelemelere bakılırsa büyük patlamış oyun. Oyuncular ve eleştirmenler, oyunun orijinal Saints Row'un ruhunu yansıtmadığı sıkça dile getirmişler.

amd bu oyunu bedava verdi sağolsun şuan duruyor kütüphanede ama daha deneme fırsatı bulamadım oynayınca yazıcam buraya güzel görünüyor bence de

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,855
İsim
İbrahim
Çıkıp platformları:
PC
PS5
PS4
XBOX SERIES S/X
XBOX ONE

just cause vibeı verdi bana
gta just cause karışımı gibi

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,817
İsim
MehmedVII
just cause vibeı verdi bana
gta just cause karışımı gibi
Optimizasyonu baya iyi olmuş. Gtx 1050ti ile lowda 60fps grafikler de güzel oynanabiliyor. Gtx 1650'de ise yüksek ayarlar 60fps

Top Bottom