Yeni salgın virüs B117

Ülke Walking Dead yada The Last Of Us'a dönecek dedim ben size.

"Nüfus azaltma projesi bunlar"

İnsanlaraı korkutmaya çalışıyolar ne var coronada anlamıyorum suğuk algınlığı gibi geçirdim anneannem de grip gibi geçirdi gereksiz abartılıyor farkındaysanız gelişmiş ülkeler coronayı saldılar atık amerika rusya avrupa ülkeleri ingiltere bizim gibi orta sınıf ülkelerdeki insanlara ezmeye çalışııyorlar.
2 milyon insan da ölmedi değil mi?
Sen hafif geçirdin diye herkesin rahat geçirdiğini sanma. Bağşıklık sistemin güçlü olduğu için rahat geçirdin.

Herkes atlatamıyor maalesef.
artık daha az tehlikerli gerçekten sağlık problemi olana bir şey demiyorum ama genç halkı korkutmalarına kızıyorum bizim devlet de bunu kullanarak bizi ezmeyemi çalışıyor artık anlamıyorum.

2 milyon insan da ölmedi değil mi?
Sen hafif geçirdin diye herkesin rahat geçirdiğini sanma. Bağşıklık sistemin güçlü olduğu için rahat geçirdin.
farkındaysan sende bu korkuya yenilmişsin neyse istersen istatistiklere bir bak şu an ölüm oranları mart da kıyaslanınca çok daha az.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

umarım çok tehlikeli değildir ve ülkemize vurmaz.
vurmamasının imkanı yok.

farkındaysan sende bu korkuya yenilmişsin neyse istersen istatistiklere bir bak şu an ölüm oranları mart da kıyaslanınca çok daha az.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vurmamasının imkanı yok.
coronayada öyle diyorlardı çinden buraya nasıl gelcek diye ama şuanki durumumuz gözüküyor.

Son dakika: Belirli ülkelere uçuşlar durdurulmuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,782
Üyeler
186,790
Son üye
ejdercik3411
Geri