Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Ülke Walking Dead yada The Last Of Us'a dönecek dedim ben size.
2 milyon insan da ölmedi değil mi?İnsanlaraı korkutmaya çalışıyolar ne var coronada anlamıyorum suğuk algınlığı gibi geçirdim anneannem de grip gibi geçirdi gereksiz abartılıyor farkındaysanız gelişmiş ülkeler coronayı saldılar atık amerika rusya avrupa ülkeleri ingiltere bizim gibi orta sınıf ülkelerdeki insanlara ezmeye çalışııyorlar.
Ülke Walking Dead yada The Last Of Us'a dönecek dedim ben size.
artık daha az tehlikerli gerçekten sağlık problemi olana bir şey demiyorum ama genç halkı korkutmalarına kızıyorum bizim devlet de bunu kullanarak bizi ezmeyemi çalışıyor artık anlamıyorum.Herkes atlatamıyor maalesef.
Sıktı.''-da'' ayrı olacak.
farkındaysan sende bu korkuya yenilmişsin neyse istersen istatistiklere bir bak şu an ölüm oranları mart da kıyaslanınca çok daha az.2 milyon insan da ölmedi değil mi?
Sen hafif geçirdin diye herkesin rahat geçirdiğini sanma. Bağşıklık sistemin güçlü olduğu için rahat geçirdin.
vurmamasının imkanı yok.umarım çok tehlikeli değildir ve ülkemize vurmaz.
coronayada öyle diyorlardı çinden buraya nasıl gelcek diye ama şuanki durumumuz gözüküyor.farkındaysan sende bu korkuya yenilmişsin neyse istersen istatistiklere bir bak şu an ölüm oranları mart da kıyaslanınca çok daha az.
Mesaj otomatik birleştirildi:
vurmamasının imkanı yok.