Bu ciddi. Sabah da Boris açıklama yapmıştı şimdi resmileşti.Haberlere göre her gün yeni bir virüs çıkıyor, haberlere inanmamaya başladım artık.
Bende. Doğru kaynaklara bakarım artık şu Yeniçağ gazetesi var covid le ilgili en yanlış haberleri bu site yapıyor yok covid beyinde hasar bırakıyormuş zeka geriletiyormuş yok kısır ediomul yok 2 kolumuz 4 kol oluyomuş yok Malafatistanbul 2 tane oluyomuşHaberlere göre her gün yeni bir virüs çıkıyor, haberlere inanmamaya başladım artık.
Önlem var hastalık yok hastalık var önlem yokBaşımıza bir bela da geldi bu sefer Avrupa tarafından.
Umarım ülke yöneticileri bi an önce sınır kapılarını kapatır.
Mutasyon dalgası Avrupa'da yayılıyor
İngiltere'de koronavirüsün yeni bir türü tespit edilmesinin ardından, B117 adı verilen yeni virüsün 3 farklı ülkede daha görüldüğü belirtildi.m.ensonhaber.com
Virüsün mutasyona uğradığını biliyorum ama bu sefer çok sağlam mutasyona uğramış.Virüs normalde de mutasyona uğrayan bir şey
iyi veya kötü etkileyecek şekilde mutasyon geçirmesi bekleyenmeyen bir durum değildir
önemli olan sizin bu gibi haberleri görüp stress e kapılmayıp bağışıklık sisteminizi baskılamamanızdır
Önlemler sayesinde vakalar düştü ama yeterli değil. Sorun halk. Hak ediyoruz ya. Millet korona partisi yapıyor.Önlem var hastalık yok hastalık var önlem yok
dediğim gibiVirüsün mutasyona uğradığını biliyorum ama bu sefer çok sağlam mutasyona uğramış.
İnsanlaraı korkutmaya çalışıyolar ne var coronada anlamıyorum suğuk algınlığı gibi geçirdim anneannem de grip gibi geçirdi gereksiz abartılıyor farkındaysanız gelişmiş ülkeler coronayı saldılar atık amerika rusya avrupa ülkeleri ingiltere bizim gibi orta sınıf ülkelerdeki insanlara ezmeye çalışııyorlar.Başımıza bir bela da geldi bu sefer Avrupa tarafından.
İngiltere'de koronavirüsün yeni bir türü tespit edilmesinin ardından, B117 adı verilen yeni virüsün 3 farklı ülkede daha görüldüğü belirtildi.m.ensonhaber.com
Anladım seni de. Sadece herkesi uyarmak ve bilinçlendirmek için açtım konuyu. Sakinim zaten.dediğim gibi
sen heyecan ve korkuya kapılıp adrenalin salgıladıkça vucüdunun bağışıklık sistemini baskılıyorsun
sonuç hastalığı ağır geçirmek veyahut ölüm oluyor
onun için moral ve bağışıklık sistemi çok önemli bu virüslere karşı
hatta moral her hastalık için çok önemli
Her gün ''Çinde yeni virüs daha çıktı'' haberini gören ben inanmadı.
Bende. Doğru kaynaklara bakarım artık şu Yeniçağ gazetesi var covid le ilgili en yanlış haberleri bu site yapıyor yok covid beyinde hasar bırakıyormuş zeka geriletiyormuş yok kısır ediomul yok 2 kolumuz 4 kol oluyomuş yok Malafatistanbul 2 tane oluyomuş
aha biz şimdi naneyi yemedikmiBaşımıza bir bela da geldi bu sefer Avrupa tarafından.
Herkes atlatamıyor maalesef.İnsanlaraı korkutmaya çalışıyolar ne var coronada anlamıyorum suğuk algınlığı gibi geçirdim anneannem de grip gibi geçirdi gereksiz abartılıyor farkındaysanız gelişmiş ülkeler coronayı saldılar atık amerika rusya avrupa ülkeleri ingiltere bizim gibi orta sınıf ülkelerdeki insanlara ezmeye çalışııyorlar.