Neler Yeni

Yeni salgın virüs B117

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Aga bizi de sınava çağırıyorlar işte 900 kişi 1 okula. Virüs yolunu kaybedip bulaşamıyor.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Virüs normalde de mutasyona uğrayan bir şey
iyi veya kötü etkileyecek şekilde mutasyon geçirmesi bekleyenmeyen bir durum değildir
önemli olan sizin bu gibi haberleri görüp stress e kapılmayıp bağışıklık sisteminizi baskılamamanızdır

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Haberlere göre her gün yeni bir virüs çıkıyor, haberlere inanmamaya başladım artık.
Bende. Doğru kaynaklara bakarım artık şu Yeniçağ gazetesi var covid le ilgili en yanlış haberleri bu site yapıyor yok covid beyinde hasar bırakıyormuş zeka geriletiyormuş yok kısır ediomul yok 2 kolumuz 4 kol oluyomuş yok Malafatistanbul 2 tane oluyomuş

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Başımıza bir bela da geldi bu sefer Avrupa tarafından.
Umarım ülke yöneticileri bi an önce sınır kapılarını kapatır.
Önlem var hastalık yok hastalık var önlem yok

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Virüs normalde de mutasyona uğrayan bir şey
iyi veya kötü etkileyecek şekilde mutasyon geçirmesi bekleyenmeyen bir durum değildir
önemli olan sizin bu gibi haberleri görüp stress e kapılmayıp bağışıklık sisteminizi baskılamamanızdır
Virüsün mutasyona uğradığını biliyorum ama bu sefer çok sağlam mutasyona uğramış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önlem var hastalık yok hastalık var önlem yok
Önlemler sayesinde vakalar düştü ama yeterli değil. Sorun halk. Hak ediyoruz ya. Millet korona partisi yapıyor.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Virüsün mutasyona uğradığını biliyorum ama bu sefer çok sağlam mutasyona uğramış.
dediğim gibi
sen heyecan ve korkuya kapılıp adrenalin salgıladıkça vucüdunun bağışıklık sistemini baskılıyorsun
sonuç hastalığı ağır geçirmek veyahut ölüm oluyor
onun için moral ve bağışıklık sistemi çok önemli bu virüslere karşı
hatta moral her hastalık için çok önemli

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
Başımıza bir bela da geldi bu sefer Avrupa tarafından.
Umarım ülke yöneticileri bi an önce sınır kapılarını kapatır.
İnsanlaraı korkutmaya çalışıyolar ne var coronada anlamıyorum suğuk algınlığı gibi geçirdim anneannem de grip gibi geçirdi gereksiz abartılıyor farkındaysanız gelişmiş ülkeler coronayı saldılar atık amerika rusya avrupa ülkeleri ingiltere bizim gibi orta sınıf ülkelerdeki insanlara ezmeye çalışııyorlar.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
"yeenim bunlar amariganın oyunu bilmiyon mu? ha bu bil geyts denen adam salıyomuş bu virüsü, sonra çipli aşı yabcakmış bütün dünyaya hükmetcekmiş"

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
dediğim gibi
sen heyecan ve korkuya kapılıp adrenalin salgıladıkça vucüdunun bağışıklık sistemini baskılıyorsun
sonuç hastalığı ağır geçirmek veyahut ölüm oluyor
onun için moral ve bağışıklık sistemi çok önemli bu virüslere karşı
hatta moral her hastalık için çok önemli
Anladım seni de. Sadece herkesi uyarmak ve bilinçlendirmek için açtım konuyu. Sakinim zaten.
Her gün ''Çinde yeni virüs daha çıktı'' haberini gören ben inanmadı.

Bende. Doğru kaynaklara bakarım artık şu Yeniçağ gazetesi var covid le ilgili en yanlış haberleri bu site yapıyor yok covid beyinde hasar bırakıyormuş zeka geriletiyormuş yok kısır ediomul yok 2 kolumuz 4 kol oluyomuş yok Malafatistanbul 2 tane oluyomuş

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
İnsanlaraı korkutmaya çalışıyolar ne var coronada anlamıyorum suğuk algınlığı gibi geçirdim anneannem de grip gibi geçirdi gereksiz abartılıyor farkındaysanız gelişmiş ülkeler coronayı saldılar atık amerika rusya avrupa ülkeleri ingiltere bizim gibi orta sınıf ülkelerdeki insanlara ezmeye çalışııyorlar.
Herkes atlatamıyor maalesef.

Top Bottom