Neler Yeni

Yardım Yeni Sistem Aldım Ama Oynayacak Oyun Bulamıyorum!

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
İsmail
Merhabalar Değerli Forum Üyeleri Ben İsmail. Yaklaşık 1 hafta önce güzel bir Bilgisayar aldım. Özelliklerini Linke Tıklayarak Bakabilirsiniz.

Ne Oynayabilirim Bu Bilgisayarla? Minecraft Yükledim, GTA V Yükledim, CS GO Yükledim ama noob olduğum için oynayamıyorum,
oyunlarım bunlar

1600697998412.png
Bu kadar da alanım var. ne oynayabilirim lütfen tavsiye verin boşuna para vermiş gibi olmasın. Birde tek tek vermeyin de böyle birkaç tane söylerseniz sevinirim.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Merhabalar Değerli Forum Üyeleri Ben İsmail. Yaklaşık 1 hafta önce güzel bir Bilgisayar aldım. Özelliklerini Linke Tıklayarak Bakabilirsiniz.

Ne Oynayabilirim Bu Bilgisayarla? Minecraft Yükledim, GTA V Yükledim, CS GO Yükledim ama noob olduğum için oynayamıyorum,
oyunlarım bunlar

Alıntıyı görüntüleBu kadar da alanım var. ne oynayabilirim lütfen tavsiye verin boşuna para vermiş gibi olmasın. Birde tek tek vermeyin de böyle birkaç tane söylerseniz sevinirim.
Apex Legends dene bence.

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
kendini csde geliştir.Emin ol binlerce saatini gömersin. beholder bak.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Epicden bedava nelerin var

Ekler

• 2020.09.17-12.14.png
    2020.09.17-12.14.png
    3.2 MB · Hit: 45

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Noob olduğum için oynayamıyorum nedir dostum ? kendine uygun ayarı yapıp düzenli oynicaksın böylece gelişiceksin, kimse doğuştan oyuncu değil :D.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
İsmail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kendini csde geliştir.Emin ol binlerce saatini gömersin. beholder bak.
Öğretecek Arkadaş Olsa... Kendi Kendime Gelişemem Arkamı Yaslayacağım Biri olması lazım. arkadaşlarım öğretecek diye indirdim 1v1 açıyor ölünce ***** diyor öldürünce gene ***** diyor orda bi kırdı kalbimi işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Noob olduğum için oynayamıyorum nedir dostum ? kendine uygun ayarı yapıp düzenli oynicaksın böylece gelişiceksin, kimse doğuştan oyuncu değil :D.
adamı gördüğüm anda ölüyorum :D yanımda böyle birkaç beni eğitecek arkadaş olsa çok rahat oynarım tabii

Epicden bedava nelerin var
valla bi bakayım dostum 1 dakika

sadece fortnite ve gta 5 var bilgisayarımı kaldıran alanım yeten bi oyun biliyor musun ücretsiz?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Öğretecek Arkadaş Olsa... Kendi Kendime Gelişemem Arkamı Yaslayacağım Biri olması lazım. arkadaşlarım öğretecek diye indirdim 1v1 açıyor ölünce ***** diyor öldürünce gene ***** diyor orda bi kırdı kalbimi işte.

adamı gördüğüm anda ölüyorum :D yanımda böyle birkaç beni eğitecek arkadaş olsa çok rahat oynarım tabii

Ben tek başıma oynayarak öğrendim, Black Squad oynuyorum ben genelde, CS de hileci sorunu olduğundan sevmiyorum Black squadda CS nin hilesiz versiyonu gibi, ilk başta benide durmadan öldürüyorlardı ama alışma süreci var yani :D.

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç

valla bi bakayım dostum 1 dakika

sadece fortnite ve gta 5 var bilgisayarımı kaldıran alanım yeten bi oyun biliyor musun ücretsiz?
Yaşın kaç belki girebiliriz ama ben sadece aceye yakınsam söverim

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Beamng drive.The elder scrolls serisi,spec ops the line,witcher serisi ve for honora bakmanı öneririm.Oynayacak bir sürü oyun var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
İsmail
Ben tek başıma oynayarak öğrendim, Black Squad oynuyorum ben genelde, CS de hileci sorunu olduğundan sevmiyorum Black squadda CS nin hilesiz versiyonu gibi, ilk başta benide durmadan öldürüyorlardı ama alışma süreci var yani :D.
ya ben nasıl çalışıcam nasıl gelişicem pek anlamıyorum hani video izliyorum yapayım diyorum çalışma sürecini bile beceremiyorum nasıl birşeyse benimkide

Yaşın kaç belki girebiliriz ama ben sadece aceye yakınsam söverim
valla ace mace anlamıyorum yaşım 13 ama pek küfür de sevmem oynarken küfür etmessen sevinirim + oynamak istersen Osman Gültekin#2059 ( discord )

Beamng drive.The elder scrolls serisi,spec ops the line,witcher serisi ve for honora bakmanı öneririm.Oynayacak bir sürü oyun var.
hepsine bakacağım hocam teşekkürler

Eyesrard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Enes
Steam dan rust al oyna mükemmel bir oyun dene bı bence

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
ya ben nasıl çalışıcam nasıl gelişicem pek anlamıyorum hani video izliyorum yapayım diyorum çalışma sürecini bile beceremiyorum nasıl birşeyse benimkide

valla ace mace anlamıyorum yaşım 13 ama pek küfür de sevmem oynarken küfür etmessen sevinirim + oynamak istersen Osman Gültekin#2059 ( discord )

hepsine bakacağım hocam teşekkürler
Hocam oynayacaksınız arada bir hakaret yersiniz o kadar.Gelişmek böyle olur :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,771
Üyeler
168,196
Son üye
staniel-ishuge