vettunivezzeytuni
80+ Bronze
Gecmis olsun
Siz burada almadan önce sorsaydınız yardımcı olurlardı. Zaten tek tek alsan bile toplayıp yolluyorlar yani merak etmeyinHocam toplama kısmını bilmiyorum hangi parça iyidir vs ayrıca montalama kısmıda aynı şekilde. Hazır alayım başım ağrımasın demiştim .
iade seçeneğiniz varsa iade edin oturmasın içinizeOturdu vallahi
Eğer öyleyse gerçekten geçmiş olsun, en iyisi iade etmek olacak gibi.Siz burada almadan önce sorsaydınız yardımcı olurlardı. Zaten tek tek alsan bile toplayıp yolluyorlar yani merak etmeyin
Büyük ihtimalle edeceğim hocamiade seçeneğiniz varsa iade edin oturmasın içinize
Bence iade edin sistemler düşüyor zaten. Ama paranızı 1 haftada anca alabilirsiniz onaylasalar bile. En azından itopya tam 1 haftada veriyor parayı.Eğer öyleyse gerçekten geçmiş olsun, en iyisi iade etmek olacak gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Büyük ihtimalle edeceğim hocam
Hocam tek tek almaya kalksam daha fazla tutar gibi ? Hangisi daha mantıklı öneriniz var mı acabaSiz burada almadan önce sorsaydınız yardımcı olurlardı. Zaten tek tek alsan bile toplayıp yolluyorlar yani merak etmeyin
İade ettim teşekkür ediyorum. İade olduğu zaman artık tekrar bir bakayım sistemlere.Bence iade edin sistemler düşüyor zaten. Ama paranızı 1 haftada anca alabilirsiniz onaylasalar bile. En azından itopya tam 1 haftada veriyor parayı.
Acelesi yoksa bekleyin derim ara ara güzel fiyata düşen sistemler geliyor. Burayı ve instagram sayfamı takip edebilirsin orada da paylasımlar yapıyom benHocam tek tek almaya kalksam daha fazla tutar gibi ? Hangisi daha mantıklı öneriniz var mı acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
İade ettim teşekkür ediyorum. İade olduğu zaman artık tekrar bir bakayım sistemlere.
O sisteme fazla hocam o sisteminin az düşüğü link bıraktım.Merhaba,
Aldığım sistem =>
MONZA-3060Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3060Ti oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 3500 işlemci ve ASUS tuf RTX 3060Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Ekran kartını => ASUS GeForce RTX 3060 Ti TUF GAMING V2 OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Ram'i => CORSAIR 8GB Vengeance RGB RS Siyah 3200MHz C16 DDR4 Single Kit Ram
M.2 SSD => KINGSTON 1TB KC2500 NVMe M.2 SSD (3500MB Okuma / 2900MB)
Total: 25.7k
Buna özelleştirerek aldım.
Bunun da kasası ve satası kötüO sisteme fazla hocam o sisteminin az düşüğü link bıraktım.
Wing-Blade | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | Gigabyte RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com