Yeni Sistem Aldım Hayırlı Olsun Mu Geçmiş Olsun Mu?

Gecmis olsun

Hocam toplama kısmını bilmiyorum hangi parça iyidir vs ayrıca montalama kısmıda aynı şekilde. Hazır alayım başım ağrımasın demiştim .
Siz burada almadan önce sorsaydınız yardımcı olurlardı. Zaten tek tek alsan bile toplayıp yolluyorlar yani merak etmeyin

Siz burada almadan önce sorsaydınız yardımcı olurlardı. Zaten tek tek alsan bile toplayıp yolluyorlar yani merak etmeyin
Eğer öyleyse gerçekten geçmiş olsun, en iyisi iade etmek olacak gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iade seçeneğiniz varsa iade edin oturmasın içinize
Büyük ihtimalle edeceğim hocam

Eğer öyleyse gerçekten geçmiş olsun, en iyisi iade etmek olacak gibi.

Büyük ihtimalle edeceğim hocam
Bence iade edin sistemler düşüyor zaten. Ama paranızı 1 haftada anca alabilirsiniz onaylasalar bile. En azından itopya tam 1 haftada veriyor parayı.

Hocam tek tek almaya kalksam daha fazla tutar gibi ? Hangisi daha mantıklı öneriniz var mı acaba

Bence iade edin sistemler düşüyor zaten. Ama paranızı 1 haftada anca alabilirsiniz onaylasalar bile. En azından itopya tam 1 haftada veriyor parayı.
İade ettim teşekkür ediyorum. İade olduğu zaman artık tekrar bir bakayım sistemlere.

Hocam tek tek almaya kalksam daha fazla tutar gibi ? Hangisi daha mantıklı öneriniz var mı acaba

İade ettim teşekkür ediyorum. İade olduğu zaman artık tekrar bir bakayım sistemlere.
Acelesi yoksa bekleyin derim ara ara güzel fiyata düşen sistemler geliyor. Burayı ve instagram sayfamı takip edebilirsin orada da paylasımlar yapıyom ben

Geçmiş olsun kardeşim buzluktan 1 bardak su öneririm

geçmiş olsun hocam baya pahalıya gelmiş

Merhaba,

Aldığım sistem =>

Ekran kartını => ASUS GeForce RTX 3060 Ti TUF GAMING V2 OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Ram'i => CORSAIR 8GB Vengeance RGB RS Siyah 3200MHz C16 DDR4 Single Kit Ram
M.2 SSD => KINGSTON 1TB KC2500 NVMe M.2 SSD (3500MB Okuma / 2900MB)

Total: 25.7k

Buna özelleştirerek aldım.
O sisteme fazla hocam o sisteminin az düşüğü link bıraktım.

G.o..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,757
Üyeler
185,161
Son üye
serhaatec
Geri