Yeni Sistem Test Sonuçları

nhunter

80+
Reaksiyon skoru
72
Arkadaşlar iyi akşamlar. Yeni sistem aldım bugün elime ulaştı ve donanım arşivinin önerdiği sistem testlerini yaptım. Bu testlerden pek anlamadığım için sizinle paylaşmak istedim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

İlk olarak furmak95 testini yarım saat kadar yaptım. Sonuçları ekteki gibidir.

IMG_3075.jpg
gpuz.png

Daha sonra prime95 testini yaklaşık 15 dk kadar yaptım. Sonucu ekteki gibidir. (İşlemci amd ryzen 5600x (Stok Soğutucu))

prime95.png

Crystaldiskmark sonuçlarıda ekteki gibidir.( Kingston a2000 m.2 500gb)

crystal.png

Yaptığım test sonuçları bu şekilde. İlk defa sistem topladığım için yeteri kadar hakim değilim. Yapmam gereken başka testler varsa söylerseniz sevinirim. Tekrardan teşekkür ederim. İyi forumlar.

Arkadaşlar iyi akşamlar. Yeni sistem aldım bugün elime ulaştı ve donanım arşivinin önerdiği sistem testlerini yaptım. Bu testlerden pek anlamadığım için sizinle paylaşmak istedim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

İlk olarak furmak95 testini yarım saat kadar yaptım. Sonuçları ekteki gibidir.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

Daha sonra prime95 testini yaklaşık 15 dk kadar yaptım. Sonucu ekteki gibidir. (İşlemci amd ryzen 5600x (Stok Soğutucu))

Alıntıyı görüntüle

Crystaldiskmark sonuçlarıda ekteki gibidir.( Kingston a2000 m.2 500gb)

Alıntıyı görüntüle

Yaptığım test sonuçları bu şekilde. İlk defa sistem topladığım için yeteri kadar hakim değilim. Yapmam gereken başka testler varsa söylerseniz sevinirim. Tekrardan teşekkür ederim. İyi forumlar.
işlemcin 95 derece olmuş

Ryzen 5 5600X için stok soğutucu yeterli değil ve 95 derece çok yüksek bir sıcaklık.
İşlemci soğutucunuzu değiştirmeniz gerekiyor acilen.

95 fazla ayrıca sistem özellikleri ne ekran kartı moıdel ne

İşlemci soğutucu almalısın. Bende de aynı olay vardı.

İşlemci boştayken 60-70 derece arası geziniyor. Sıcaklığın çok yüksek olduğunun ben de farkındayım. Bu test sonucunda herkeste mi böyle oluyor. Yoksa bu işlemcide bir anormallik mi var?

Ekran kartın da 3060 dan daha iyi bir ekran kartı olduğu kesin. Rx 6700xt falan mı ?

İşlemci boştayken 60-70 derece arası geziniyor. Sıcaklığın çok yüksek olduğunun ben de farkındayım. Bu test sonucunda herkeste mi böyle oluyor. Yoksa bu işlemcide bir anormallik mi var?
Hayır gayet normal o soğutucu ile.

İşlemcin 95 derecelere çıkmış,bu çok yüksek bir değer 5600x'e stok fan malesef yetersiz geliyor eğer bütcen var ise sıvı soğutma veya daha iyi bir soğutma almanı tavsiye ederim ama gidipte wraith prism falan alma bir arkadaşım 5600x kullanıyor wraith prism ile pekde memnun değil,yani sonuç olarak biran önce sıvı soğutma alman daha iyi olucaktır...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,451
Üyeler
189,085
Son üye
mertty1
Geri