Yeni sistem toplama RX 9070XT

King1990

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba dah önce konu açmıştım ama o sistemi toplayamadım şimdi her ay bir parça laarak yepyeni iyi bir sistem toplamak istiyorum.
Ekran kartı RX9070 XT
İşlemci : R7 9700X
RAM : 32 GB 6000 MHZ
Anakart: MSI PRO B650M-P 7200MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX
SSD:Corsair MP600 CORE XT 2TB PCIe Gen 4.0 x4 Okuma 5000MB – Yazma 4400MB M.2
Ekran : ASUS ROG Strix XG27UCS 27 inç 160Hz 1ms 4K UHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot
PSU: ASUS ROG STRIX Loki SFX-L 850W 80+ Platinum ARGB Full Modüler
PSU yeterli mi ? Bu sisteme bir kasa ve bir de işlemci için güzel bir soğutma 5-6 en fazla olursa sevinirim kasaya sığar mı soutucu ?

psuyu o kadar abartmanıza gerek yok hocam corsairin rm850e modelini alsanız yine yetecektir ya da raijintekin 850w onun harici ssdiyi kingston renegade veya kc3000 2tb almanızı öneririm onun harici sistemin parçaları gayet iyi duruyor

Kasa ne önerirsin ? bir de ona sığacak soğutucu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cevabın için sağol . :D

Yav bu anakarta bu PSU olmusmu Psu daha ucuz bişey alın anakarti yükseltin lütfen islemciyide x3dye çıkarsınız o parayla

Kasa ne önerirsin ? bir de ona sığacak soğutucu ?

Cevabın için sağol . :D
Kasa lian li akvaryum+ thermalright hava soğutucu olabilir.

psu ve monitör abartı olmuş
anakart
Monitör neden abartı ?. Anakarttan menmunum sizin gönderdiğiniz ile 700 tl fark var . Corsair RM850x SHIFT 850W 80+ Gold PCIe 5.0 Full Modüler bu nasıl ?.

Yav bu anakarta bu PSU olmusmu Psu daha ucuz bişey alın anakarti yükseltin lütfen islemciyide x3dye çıkarsınız o parayla
Corsair RM850x SHIFT 850W 80+ Gold PCIe 5.0 Full Modüler buna düşürdüm. Anakart ne alayım?

Monitör neden abartı ?. Anakarttan menmunum sizin gönderdiğiniz ile 700 tl fark var . Corsair RM850x SHIFT 850W 80+ Gold PCIe 5.0 Full Modüler bu nasıl ?.
benim attığım anakart daha iyi rog serisi genel anlamda pahalı bir seri normal bir monitör alıp anakartı yükseltebilirsiniz

Geri