Yeni Sisteme İkna !!!!

Türkiyedeki bilgisayarcılardan nefret ediyorum adam hiç bir şey bilmiyor 4k para verip gta 5 açcak pc topla diyoruz adam bende var diyo özellikleri sayıyorum iyi dinleyin:
i5 2400!
8 gb 1600 mhz ram ddr3 !
gt 710 !!!!!
500 gb herhalde 500 rpm harddisk !
16 yaşındayım çoğu bilgisayarcıdan bilgiliyim iddia da ederim ama işte babalarımız bize güvenmez 4k para ver gider bu pc yi önüme atar bende low ayarlar 10 20 fps oynamaya çalışırım rdr2 açsan psu patlar

byefe bende internetten efsane sistem toplamıştım ve incehesapta alıcagım neredeyse her şey indirime girdi dün ama yinede bilgisayarcıya toplatcaklarmış merak ediyorum ne atıcak önüme

reis anlamıyorlar bende game garajdan PC istiyorum gösterdim parçaları bizim PC ci arkadaşa gösterdi adam neler diyor görmen lazım almasın babam diye inno3d çin malı biostar tavsiye etmiyorum ilk defa duydum game garaj ıda ilk defa duydum çok pahalı felan abi PC ciler afedersinde bir b*k bilmiyor adamların tek bildiği iş windows 7 kurulumu
Knk bizim forumu göster de ki onun istediği sistemi almamız icn uğraşıyor de bu bilgisayarcılar öyle 4k lik pc ye adam 2k 2.5k veririm dedi ulan bundan 6 ay önce r9 lü sistemi 3 e veriyordun bana sistem 2 günlük birde diyorki sonuçta 2.el bunu göster babana kardeşim benim bu mahalle bilgidayarcilarinin yaptığı şey ben gamegarajdan aldım 18 yıllık firma gayet memnunum garantide iyi inno3d de iyi biostarda iyi eskiden o anakart en fenomeni gibiydi

Türkiyedeki bilgisayarcılardan nefret ediyorum adam hiç bir şey bilmiyor 4k para verip gta 5 açcak PC topla diyoruz adam bende var diyo özellikleri sayıyorum iyi dinleyin:
i5 2400!
8 gb 1600 mhz RAM ddr3 !
gt 710 !!!!!
500 gb herhalde 500 rpm harddisk !
16 yaşındayım çoğu bilgisayarcıdan bilgiliyim iddia da ederim ama işte babalarımız bize güvenmez 4k para ver gider bu PC yi önüme atar bende low ayarlar 10 20 fps oynamaya çalışırım rdr2 açsan PSU patlar
Bu yüzden bilgisayarcıy gittiğinde bana GTA 5 açacak PC topla demek yerine özellikleri saymalıyız.

Geri