Yeni sistemimde yaşadığım fps drop

anjq

80+
Reaksiyon skoru
132
Arkadaşlar merhaba,

Ocak sonunda almış olduğum bilgisayarda son 1 haftadır FPS drop yaşamaya başladım, sebebi ne olabilir?

Ryzen 5 3600 işlemci

B450 Tomahawk max anakart

2 adet 8GB 3200 MHZ ram

5500XT ekran kartı

500gb m2 ssd

2tb hdd

oyun içi fps 120-140 arası iken inanılmaz drop yaşıyorum. Windows 10 kullanıcısıyım, işletim sistemi ve tüm sürücüler güncel

Örnek olarak
Forza horizon 4 de 140 fps alırken anlık oyun takılacak şekilde drop giriyor aynı şekilde battlefield oyununda da var.

Afterburner ile sıcaklık değerlerini kontrol edin.

Afterburner ile sıcaklık değerlerini kontrol edin.
Merhaba

Kasamın hava sirkülasyonu çok iyi, işlemci soğutucu olarak core frozr l kullanıyorum. Ekran kartı sıcaklıkları ise 65 70 derece üzerine çıkmıyor.

Merhaba

Kasamın hava sirkülasyonu çok iyi, işlemci soğutucu olarak core frozr l kullanıyorum. Ekran kartı sıcaklıkları ise 65 70 derece üzerine çıkmıyor.
Bütün oyunlarda mı oluyor bu yoksa sadece belirli oyunlarda mı?

Arkadaşlar merhaba,

Ocak sonunda almış olduğum bilgisayarda son 1 haftadır FPS drop yaşamaya başladım, sebebi ne olabilir?

Ryzen 5 3600 işlemci

2 adet 8GB 3200 MHZ ram

5500XT ekran kartı

500gb m2 ssd

2tb hdd

oyun içi fps 120-140 arası iken inanılmaz drop yaşıyorum. Windows 10 kullanıcısıyım, işletim sistemi ve tüm sürücüler güncel

Örnek olarak
Forza horizon 4 de 140 fps alırken anlık oyun takılacak şekilde drop giriyor aynı şekilde battlefield oyununda da var.
Nedense bu hafta herkes rx5500xt ile sorun yasiyor

mesela world of warcraft, pubg, walheim vb oyunlarda yaşamadım, forza horizon 4, battlefield, war zone gibi oyunlar oluyor.
örnek olarak Forza horizon 4 de 140 fps alırken anlık oyun takılacak şekilde drop giriyor.

mesela world of warcraft, PUBG, walheim vb oyunlarda yaşamadım, forza horizon 4, battlefield, war zone gibi oyunlar oluyor.
örnek olarak Forza horizon 4 de 140 fps alırken anlık oyun takılacak şekilde drop giriyor.
Bu sorun yeni yeni mi oluyor yoksa önceden de var mıydı? Belki yeni driver ile gelen bir sorun olabilir.

mesela world of warcraft, pubg, walheim vb oyunlarda yaşamadım, forza horizon 4, battlefield, war zone gibi oyunlar oluyor.
örnek olarka Forza horizon 4 de 140 fps alırken anlık oyun takılacak şekilde drop giriyor.
Bu sorun yeni yeni mi oluyor yoksa önceden de var mıydı? Belki yeni driver ile gelen bir sorun olabilir.
sistemi ilk topladığımda yoktu,

Arkadaşlar merhaba,

Ryzen 5 3600 işlemci

2 adet 8GB 3200 MHZ ram

5500XT ekran kartı

500gb m2 ssd

2tb hdd

Örnek olarak
Ekran kartı kac gb

Oyunların hdd de ise olabilir ssd de ise ssdyi kontrol et sıkıntı onda olabilir. 4gb ekran kartını alıyor olabilirsin belki ondan da olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,173
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri