Nereden bakabilirim driveraOlabilir, benim de sistemim 1 kere mavi ekran vermişti sonrasında hiçbir şey olmadı, yani korkulacak bir şey değil tekrarlarsa hep yaparsa sorun o zaman olabilir. Ekran kartı driverın güncel mi? güncelse hangi sürüm değilse güncellemeni tavsiye ederim.
ekran kartın neyNereden bakabilirim drivera
MSI geforce rtx 3060 ventus 3xekran kartın ney
Geforce experinceye gir ordan sürücüler kısmına gel orda sürücü varsa indir son sürüm 528.49 olması gerekiyorMSI geforce rtx 3060 ventus 3x
Minidump dosyanı paylaşır mısın? https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-dosyalarini-paylasin.73053/Öncelikle selamünaleyküm
Bilgisayarımda dyling light 1 oynarken bir anda yeniden başladı otomatik onarım vs. falan dedi yeni topladığım için korktum ve konu açayım dedim yardım ederseniz sevinirim.
Biosun sürümünden dolayı olabilirmi?Geforce experinceye gir ordan sürücüler kısmına gel orda sürücü varsa indir son sürüm 528.49 olması gerekiyor
Bu sorun çoğu sebepten kaynaklanabiliyor. Ekran kartı, ssd&hdd, sürücüler, ramlerin hatalı oluşu vb. Benim başıma ram testi yaptığımda hatalı çıkan ramler yüzünden gelmişti (eğer sürekli oluyorsa sorun bunlardadır)Öncelikle selamünaleyküm
Bilgisayarımda dyling light 1 oynarken bir anda yeniden başladı otomatik onarım vs. falan dedi yeni topladığım için korktum ve konu açayım dedim yardım ederseniz sevinirim.