Neler Yeni

Çözüldü✓ Yeni topladığım bilgisayarım mavi ekran verdi

Hasan G

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Hüseyin Göktürk
Öncelikle selamünaleyküm
Bilgisayarımda dyling light 1 oynarken bir anda yeniden başladı otomatik onarım vs. falan dedi yeni topladığım için korktum ve konu açayım dedim yardım ederseniz sevinirim.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
Arda
Olabilir, benim de sistemim 1 kere mavi ekran vermişti sonrasında hiçbir şey olmadı, yani korkulacak bir şey değil tekrarlarsa hep yaparsa sorun o zaman olabilir. Ekran kartı driverın güncel mi? güncelse hangi sürüm değilse güncellemeni tavsiye ederim.

Hasan G

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Hüseyin Göktürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olabilir, benim de sistemim 1 kere mavi ekran vermişti sonrasında hiçbir şey olmadı, yani korkulacak bir şey değil tekrarlarsa hep yaparsa sorun o zaman olabilir. Ekran kartı driverın güncel mi? güncelse hangi sürüm değilse güncellemeni tavsiye ederim.
Nereden bakabilirim drivera

13omer13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ömer Güleryüz

13omer13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ömer Güleryüz

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,986
İsim
Emre Zengin

Keyfen

80+ Bronze
herkesin başına gelmiş bir şeydir bu, bendede olmuştu zamanında windows un kurulu olduğu diske bu hatayı yaptıkça formatı yapıştırıyordum sonra artmaya devam ettikçe farkettim ki disk ölmüş ssd ye geçtim yeni bi tane alıp sorunum toptan çözüldü. tavsiyem depolama aygıtını kontrol etmen.

Felistigris

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
mahmut
eğer acılıyorsa dert etme.
arada bir anormal sekilde falan kapandığında benim pcye de oluyor

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Öncelikle selamünaleyküm
Bilgisayarımda dyling light 1 oynarken bir anda yeniden başladı otomatik onarım vs. falan dedi yeni topladığım için korktum ve konu açayım dedim yardım ederseniz sevinirim.
Bu sorun çoğu sebepten kaynaklanabiliyor. Ekran kartı, ssd&hdd, sürücüler, ramlerin hatalı oluşu vb. Benim başıma ram testi yaptığımda hatalı çıkan ramler yüzünden gelmişti (eğer sürekli oluyorsa sorun bunlardadır)

Top Bottom