Çözüldü✓ Yeni Topladığım Kasa

Nisshs

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
123
Herkese iyi akşamlar yeni bi sistem toplamıştım bundan 5 ay önce ama hala maalesefki kullanamıyorum edemiyorum adam akıllı
içindeki parçalar
3070 suprim x
i9-13900k
32 gb ram ddr5 16x2
msi z790 wifi 6e gaming plus anakart
850 watlık bir power supply mevcut pure gold altın iletkenli
birde asus ryujin 240mm sıvı soğutucu vardır
bütün parçaları teste soktum tek tek denedim elimdeki çoğu şeyi denedim ama ancak oyun oynamak istiyorum onu boşverin googleden bile atıyor arasıra oyunu açtığım zaman direk kapatıyor masaüstüne atıyor beni bunun bir çözümü varmıdır Allah rızası için artık bir kişi yardımcı olsun eğer çözülürse ne dilerse dilesin benden bütün dualarım onlan olsun

imkanınız varsa her parçayı farklısıyla deneyin tek tek en garanti bulmanızı yolu bu
format atın demeyeceğim onu zaten yapmışsınızdır diye düşünüyorum

Ramleri teker teker takıp denermisin

imkanınız varsa her parçayı farklısıyla deneyin tek tek en garanti bulmanızı yolu bu
her parçayı farklı kasalara takıp öylede denedim hocam hepsi düzgün çalışıyordu test yaptığımda bir şey çıkmıyordu

denedim hocam ama bir şey değişmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasa yurt dışından gelme ustam ama adamla görüştüğüm zaman yeni bir anakart gönderebilirim diyor

Mavi ekranın görüntüsünü ekleyebilir misin ? Cevabı tekrar düzenledim kesin bir şey söylemiş olmamak için ekran görüntüsü verirsen daha mantıklı cevap verebiliriz belki ama dediğimden(XMP) dolayı sorun olabilir.

her parçayı farklı kasalara takıp öylede denedim hocam hepsi düzgün çalışıyordu test yaptığımda bir şey çıkmıyordu
Anlattığınıza bakılırsa sıkıntı ramlerde hocam.Arkadaşın dediği gibi xmp açın veya kapayın.Bir de görev yöneticisinden ramler kaç gb kaç mhz bakar mısınız?

Anlattığınıza bakılırsa sıkıntı ramlerde hocam.Arkadaşın dediği gibi xmp açın veya kapayın.Bir de görev yöneticisinden ramler kaç gb kaç mhz bakar mısınız?
ustam xmp kapatınca bilgisayar run setup diyip siyah ekran veriyor
1746557098806.webp

Geri