- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu nasıl yapacağım düğmeyi bulamadım. Reset düğmesi var üzerinde ama açma kapama düğmesini bulamadımHocam anakart üzerinden çalıştırmayı deneyin.
Bunu nasıl yapacağım düğmeyi bulamadım. Reset düğmesi var üzerinde ama açma kapama düğmesini bulamadımHocam anakart üzerinden çalıştırmayı deneyin.
Kasanın power tuşu için anakartta bağlamış olduğun + - kutuplu kabloya tornavida ile dokun.Bunu nasıl yapacağım düğmeyi bulamadım. Reset düğmesi var üzerinde ama açma kapama düğmesini bulamadım
Denedim hocam değişiklik yok :/Kasanın power tuşu için anakartta bağlamış olduğun + - kutuplu kabloya tornavida ile dokun.
Bir bilgisayarcıya götürün o zaman hocamDenedim hocam değişiklik yok :/
iade hakkın varsa iade et. Veya yeni aldıysan 6 ayı daha geçmediyse ve 6 ay içinde bozulduysa ürünün yenisiyle değişimini talep edebilirsin. Firma zorluk çıkarırsa THH'ye başvurabilirsin. Benim ekran kartım 1. ayında bozulmuştu yenisi ile değişmesini istedim. Olmaz dediler gönderin yapalım dediler. THH'ye başvurdum lehime durum oldu ve yeni ekran kartını gönderdiler.Arkadaşlar şöyle bir güncelleme oldu. Bilgisayar tamircisine gittim ve sorunun psu da olduğunu söyledi. Power düğmesine basınca fanlar yarım saniye dönüyor ve tekrar duruyor. bu problemin bir çözümü var mıdır yoksa psu yu garantiye mi göndermeliyim?