Neler Yeni

Yeni wifi adaptör almalı mıyım?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Buna benzer bir wifi adaptörüm var pcciden almıştım ilk pcyi aldığımda wifi kullanamıyorum diye, şimdi pcyi üst kata taşıdım modem alt katta arada bir yerlerde de sinyal arttırıcı var fakat yine de odamda internet kötü. Sizce bu wifi adaptörden de olabilir mi kötü müdür? Yeni bir tane almalı mıyım alırsam internet iyileşir mi? Almam gerekirse ne almalıyım ?
Ne çok soru sordum, neyse teşekkürler şimdiden.
Kusura bakmayın bütçe belirtmemişim, 200-250'ye kadar yolu var.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet, USB portu üzerinden çalışıyor.

PCI-e den bahsediyorsanız hayır.
Evet USB girişine takman yeterli.Drivera da gerek yok tak çalıştır.
Yok, anakarttaki usb girişini kast ettim de benim küçücük adaptörden sonra bu koskocaman şeyi aynı yere takamayacağımı düşündüm :)
Bir tane daha konu açıp tekrardan bütçe belritrip öneri mi istesem acaba çok cevap gelmedi buna, ayrıca çok teşekkürler.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yok, anakarttaki usb girişini kast ettim de benim küçücük adaptörden sonra bu koskocaman şeyi aynı yere takamayacağımı düşündüm :)
Bir tane daha konu açıp tekrardan bütçe belritrip öneri mi istesem acaba çok cevap gelmedi buna, ayrıca çok teşekkürler.
Fotoğraflarına bakarsan 1.5 m kablosu var onu takacaksın.Konuyu yükseltebilirsin sağ üstten.Rica ederim.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Buna benzer bir wifi adaptörüm var pcciden almıştım ilk pcyi aldığımda wifi kullanamıyorum diye, şimdi pcyi üst kata taşıdım modem alt katta arada bir yerlerde de sinyal arttırıcı var fakat yine de odamda internet kötü. Sizce bu wifi adaptörden de olabilir mi kötü müdür? Yeni bir tane almalı mıyım alırsam internet iyileşir mi? Almam gerekirse ne almalıyım ?
Ne çok soru sordum, neyse teşekkürler şimdiden.
Kusura bakmayın bütçe belirtmemişim, 200-250'ye kadar yolu var.
Hocam kablo alın ne gerek var uğraşmaya. Ben 150tl lik adaptörü 50 ye aldım memnun değilim. Oyun oynamasanız bile kablo 10 kat daha iyi ve 10 kat daha ucuz. Üst kat farketmez çok uğraştırmayacaktır.

Top Bottom