A Abdullah1 80+ Bronze Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 953 28 Şubat 2022 #1 Wifi adaptorum sikintili diye mavi ekran veriyordu pc yeni wifi adaptoru alsam yine sikinti cikarirmi bide wifi adaptoru onerisi istiyorum 70 80 tl lik simdiden tesekkurler
Wifi adaptorum sikintili diye mavi ekran veriyordu pc yeni wifi adaptoru alsam yine sikinti cikarirmi bide wifi adaptoru onerisi istiyorum 70 80 tl lik simdiden tesekkurler
pickpocket Ventus☪ Moderatör Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 14,078 En İyi Cevap 27 Dahası Reaksiyon skoru 11,949 Yaş 29 Konum Adana İsim Ventus İlgilendiği Kategoriler Teknik Sorunlar Instagram www.instagram.com/serhatcanavci Steam www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii Twitter AvciSerhatCan Facebook serhatcanavci Discord Ventus#1033 Reddit VentusTR 28 Şubat 2022 #2 Wifi adaptörü yüzünden mavi ekran yediğine emin misin
Y yigithandeniz 80+ Bronze Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 1,380 Dahası Reaksiyon skoru 366 İsim yigithandeniz 28 Şubat 2022 #3 pickpocket yazmış: Wifi adaptörü yüzünden mavi ekran yediğine emin misin Devamı için tıklayın... yenebiliyor benim evde var bir tane takınca mavi ekran veriyor
pickpocket yazmış: Wifi adaptörü yüzünden mavi ekran yediğine emin misin Devamı için tıklayın... yenebiliyor benim evde var bir tane takınca mavi ekran veriyor
A Abdullah1 80+ Bronze Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 953 28 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 pickpocket yazmış: Wifi adaptörü yüzünden mavi ekran yediğine emin misin Devamı için tıklayın... Evet kernel security hatasi adaptoru takinca veriyor
pickpocket yazmış: Wifi adaptörü yüzünden mavi ekran yediğine emin misin Devamı için tıklayın... Evet kernel security hatasi adaptoru takinca veriyor