Rambo87
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Konsol olayi zaten ayri bi dert olucak. Yeni tv gerekli olucak. 120 hz ve 2.1 hdmi portEtiket üzerinde XBOX Series X / S yazıyor. Böylece XBOX Series S de sızmış oldu. Muhtemelen daha ucuz bir versiyon olacak.
Reis xbox hep güzel.Üfff şu güzelliğe bak.
TV yerine dev ekran monitör alın bence. Daha iyi olur. Sizin sisteme de yakışır. Asus ROG 43 inç falan.Bende 2 x xbox one Controller var. ama bu ciktinda almam. Ayni hemen hemen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konsol olayi zaten ayri bi dert olucak. Yeni tv gerekli olucak. 120 hz ve 2.1 hdmi port
Abi bir de duydun mu ps5 te ne dualshock 4 ne 3 ne2 hiçbirini desteklemiyormuş. Dualshock 5 lazımmış.Bende 2 x xbox one Controller var. ama bu ciktinda almam. Ayni hemen hemen.
Konsol olayi zaten ayri bi dert olucak. Yeni tv gerekli olucak. 120 hz ve 2.1 hdmi port
Reis xbox hep güzel.
PS4 döneminden gelen eski oyunlarda Dualshock 4 desteği olacak.Abi bir de duydun mu ps5 te ne dualshock 4 ne 3 ne2 hiçbirini desteklemiyormuş. Dualshock 5 lazımmış.
Onu bende okudum.Abi bir de duydun mu ps5 te ne dualshock 4 ne 3 ne2 hiçbirini desteklemiyormuş. Dualshock 5 lazımmış.
Lakin oyunda function yok dualshock 4PS4 döneminden gelen eski oyunlarda Dualshock 4 desteği olacak.
Böyle yaparak git gide insanları xbox tarafına yönlendiriyorlar bence çok saçma olmuş .Onu bende okudum.
ps5 full dualshock 5 gerekli.
43 asus rog ekrana zaten göz dikktim.Ilerde kesin alirim. Hayirlisi.TV yerine dev ekran monitör alın bence. Daha iyi olur. Sizin sisteme de yakışır. Asus ROG 43 inç falan.
Xbox zaten bu sene cok güclü konsol olucak. Microsoft hata yapmak istemiyorBöyle yaparak git gide insanları xbox tarafına yönlendiriyorlar bence çok saçma olmuş .
Yakışır!43 asus rog ekrana zaten göz dikktim.Ilerde kesin alirim. Hayirlisi.
Xbox zaten bu sene cok güclü konsol olucak. Microsoft hata yapmak istemiyor