Yenilenmiş Cihaz hk.

Pazasco

80+
Reaksiyon skoru
12
Merhabalar,Taksitle telefon alma avantajından dolayı çok cazip geliyor. Iphone 12 pro max alacam aylık ödemeleride güzel.Mükemmel kondisyonda olanını alıcam aylık 3,5. Gönül isterki sıfır telefon alalım ancak tek kalemde o kadar para çıkaramıyorum,taksitle alacamda

Daha önce alanınız-kullananınz oldu mu çok sıkıntı yaşar mıyım

Uzak dur.

12 Pro Max yerine en azından 13 Pro alınmalı artık Min. Günümüz şartlarını o karşılıyor. Gelecek cihazın şansına bağlı. Sadece kasa ve pil değişip gelende var, anakart, entegre, ekran değişip gelende var.

ben kendime 6 ay önce Hepsiburada dan iPhone 11 aldım ama ben sıkıntı yaşamadım da benim elimde telefon yoktu o zaman olsun diye almıştım sadece bataryası değişmiş deniliyor idi
Bilinmeyen yerlerden bence almayın
internette çok var sıkıntılı yenilenmiş cihazlar

12 Pro Max yerine en azından 13 Pro alınmalı artık Min. Günümüz şartlarını o karşılıyor. Gelecek cihazın şansına bağlı. Sadece kasa ve pil değişip gelende var, anakart, entegre, ekran değişip gelende var.
Peki gelen telefonu bir telefoncuda inceletsek ve söylenilenden farklı çıkarsa geri yollayabiliyor muyuz

Peki gelen telefonu bir telefoncuda inceletsek ve söylenilenden farklı çıkarsa geri yollayabiliyor muyuz
bazi bankalar sıfır hesap açanlara 0 faizli kredi veriyor. onu degerlendirip 0 telefonu faizsiz krediyle almak mantikli olabilir.

Benim görüşüm yenilenmiş cihaz almayın özellikle eski modellerde en kötü 14 pro max olmalı yani o telefon turşu olmuştur

Geri