Neler Yeni

Yenilenmiş iphone alınır mı?

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ahmet Aydın
Yeni telefon almayı düşünüyorum ama bu telefonlarda durum ne oluyor? Bazı satış sitelerinde yenilenmişler için çizik deformasyon olabilir diyor. Bunlar nasıl yenileniyor? Serviste mi yoksa sıradan bi tamircide mi? Ve sanırım garantisi de yok. Çok ucuzlar çünkü.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Yeni telefon almayı düşünüyorum ama bu telefonlarda durum ne oluyor? Bazı satış sitelerinde yenilenmişler için çizik deformasyon olabilir diyor. Bunlar nasıl yenileniyor? Serviste mi yoksa sıradan bi tamircide mi? Ve sanırım garantisi de yok. Çok ucuzlar çünkü.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Yenilenmişlerde 1 yıl garanti var diye biliyorum. Bazı yerler yenilenmiş adı altında sıradan tamirciler vasıtasıyla tamir edip satıyorlar. Ama yetkili olanlar da var tabii. Yetkili yerlerde yenilenen telefonların model numaralası da değiştiriliyor diye biliyorum

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ahmet Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yenilenmişlerde 1 yıl garanti var diye biliyorum. Bazı yerler yenilenmiş adı altında sıradan tamirciler vasıtasıyla tamir edip satıyorlar. Ama yetkili olanlar da var tabii. Yetkili yerlerde yenilenen telefonların model numaralası da değiştiriliyor diye biliyorum
Bunları kontrol edebilmek mümkün mü? Ve aldıktan sonra iade hakkımız var mı?

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Fatura bile vereceklerinden şüphem var. Maceraya girme bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,270
Üyeler
161,023
Son üye
yunus1479
Top Bottom