Neler Yeni

Yenilenmiş telefon alınır mı?

UGECAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Muhammed Uğur YILDIZ
Yapan frima yenileme işlemini nasıl yaptı iyi parça iyi usta kullanarak mı yaptı ? bunlar önemli cevaplar kesinlikle tam anlamıyla güvendiğin bir yerse olabilir onun haricinde büyük sorunlar yaşayabilirsin telefonla ilgili

Silinsin

80+ Silver
Yenilenmiş telefonlar kumar oynamaktan ibaret sıfıra yönelmeniz tavsiyem.

MythPhantom

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsiburada dan alınır mı

şahin doğan

80+ Platinum
s9 alınabilir güzel cihazdır kendisi sadece pili biraz üzebilir.

MythPhantom

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hbbilişim den alınır mı?

Techno08

80+ Gold
Biraz şans işi o cihazlar. İşçilikte önemli nasıl yapıldığı ne yapıldığı falan. Fiyatı uygunsa ve garantisi varsa alınabilir alınabilir.

MythPhantom

80+ Bronze
Ürünlerimizi ihale usulü kurumsal teknoloji firmalarından toplu alıyoruz ,orijinal ürünlerdir. Eğitimli kalite kontrol personellerimiz tarafından kapsamlı bir şekilde temizlenmiş, kontrol edilmiş ve gerektiğinde onarılmıştır. Devletin belirlemiş olduğu kalite standartlarına uygun TSE Sertifikalı olarak kendi kutularımız ve 1. Kalite aksesuarları ile birlikte , adınıza faturalı, 12 ay firmamızdan garantili olarak gönderilmektedir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürünlerimizi ihale usulü kurumsal teknoloji firmalarından toplu alıyoruz ,orijinal ürünlerdir. Eğitimli kalite kontrol personellerimiz tarafından kapsamlı bir şekilde temizlenmiş, kontrol edilmiş ve gerektiğinde onarılmıştır. Devletin belirlemiş olduğu kalite standartlarına uygun TSE Sertifikalı olarak kendi kutularımız ve 1. Kalite aksesuarları ile birlikte , adınıza faturalı, 12 ay firmamızdan garantili olarak gönderilmektedir.
Böyle diyor

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Abi bir keresinde işte kullanmak için aldım cidden alınmaz yenilenmiş telefon. Firma ne kadar iyi olursa olsun çöptür bence. İkinci el uygun 6s veya 7 bakabilirsin temiz bulursun belki.

MythPhantom

80+ Bronze
Abi bir keresinde işte kullanmak için aldım cidden alınmaz yenilenmiş telefon. Firma ne kadar iyi olursa olsun çöptür bence. İkinci el uygun 6s veya 7 bakabilirsin temiz bulursun belki.
Ama yorumları güzel

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Ama yorumları güzel
Bende alırken özellikle satıcının puanı yüksek olanı seçtim ve Hepsiburada aracılığı ile aldım önceden normal bir iPhone kullandıysan aradaki farklı anlarsın. Hissizleşmiş gibi oluyor insan.

Top Bottom