MythPhantom
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Realme c25s
telefonla ilgili babama ben yenilenmiş iphone 8 aldım benim 11 den sağlam telefonBende alırken özellikle satıcının puanı yüksek olanı seçtim ve Hepsiburada aracılığı ile aldım önceden normal bir iPhone kullandıysan aradaki farklı anlarsın. Hissizleşmiş gibi oluyor insan.
Evet dediğiniz doğru olabilir ben kendi deneyimlerimden yola çıkarak anlattım kendimi. Zaten iade hakkı mevcut ben ona güvenip almıştım beğenmediğimden dolayı iade ettim cihazı.telefonla ilgili babama ben yenilenmiş iphone 8 aldım benim 11 den sağlam telefon
ben valla easycep diye firma var beşiktaş fatihde falan şubesi var gidip görüp aldım çok temizdi kaçırmadımEvet dediğiniz doğru olabilir ben kendi deneyimlerimden yola çıkarak anlattım kendimi. Zaten iade hakkı mevcut ben ona güvenip almıştım beğenmediğimden dolayı iade ettim cihazı.
Düşük bütçelerde iphone almak kesinlikle saçma + yenilenmiş alarak üstüne şans faktörünü ekliyorsunuz kesinlikle riskli gerek yok onun yerine samsung m serisi olur bu tip serilerine bakabilirsiniz ayrıca o fiyata xiaomi markasının güzel telefonları varYenilenmiş telefon almak istiyorum sizce güvenilir mi risk var mı ya s9 yada iPhone 7 almak istiyorum sizce hangisi? Yoksa sıfır realme c25s almak mı? https://www.hepsiburada.com/yenilen...gdvTopImQEhoCn-8QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds#reviews
Yada
Bu s9 alınır mı?
Bende oraya iPhone 7 satmıştım Hepsiburada üzerinden.ben valla easycep diye firma var beşiktaş fatihde falan şubesi var gidip görüp aldım çok temizdi kaçırmadım