Yenilenmiş telefon alınır mı

depremden yaklaşık 2-3 ay önce iphone 12 yi sıfır şekilde20k ya almıştım minisinin yenilenmiş halini 24 k ya görmek çok şaşırrtı yazık cidden

Her gelen cihaz aynı olmuyor. Taksit ile alma düşünceniz yoksa 2. El almak daha mantıklı. 12 bulunabilir bu fiyata.
2.el bakacağım birde teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

depremden yaklaşık 2-3 ay önce iphone 12 yi sıfır şekilde20k ya almıştım minisinin yenilenmiş halini 24 k ya görmek çok şaşırrtı yazık cidden
1 ay önce iphone 13 almayı düşünüyordum 28k ya şimdi 40k olmuş fiyatı 2.el iphone 12'ye gücüm zor yetiyor artık

2.el bakacağım birde teşekkürler

1 ay önce iphone 13 almayı düşünüyordum 28k ya şimdi 40k olmuş fiyatı 2.el iphone 12'ye gücüm zor yetiyor artık
2 hafta önce gaza geldim iphone 14 promax alayım dedim 52k idi şimdi 70 e doğur gidiyor adssfdgfdv

alacaksan hbbilişim,senatech veya destekbilişim üzerinden satın al easycepten alma bence şikayetvarda vs. çok fazla şikayetçi var ekran değişmiş telefonlarda orijinal olmayan ekran kullanıyorlar diye

alacaksan hbbilişim,senatech veya destekbilişim üzerinden satın al easycepten alma bence şikayetvarda vs. çok fazla şikayetçi var ekran değişmiş telefonlarda orijinal olmayan ekran kullanıyorlar diye
hepsiburada dan almayı düşünüyorum 1 yıl garantili

www.letgo.com/item/ıphone-12-64gb-iid-1656174751

Bide bu var üzerine 3k borç alır yine koyardım hem garantisi de var hemde temiz cihaz www.letgo.com/item/ıphone-12pro-max-gold-256gb-iid-1656280101
taksit ile alacağım knk peşin verecek gücüm yok

hepsiburada dan almayı düşünüyorum 1 yıl garantili

taksit ile alacağım knk peşin verecek gücüm yok
Taksit ileyse al geç düşünme bence yarın zam gelicek yüksek ihtimal

Hepsiburada da 1 yıl garantili A kalite yenilenmiş iphone telefon buldum alınır mı
alınır hocamda 11 pro max alınabilir telefoncudan 19 20 ye 12 miniye göre ben pro maxı tercih ederdim iphone 13 e kadar pro max altı modeller kötü bence

Hepsiburada da 1 yıl garantili A kalite yenilenmiş iphone telefon buldum alınır mı
eski modellerden örnek vereyim iphoen 6s almıştım zamanında pil ekran kasa değişmişti, yıl 2023 hala kusursuz çalışıyor. hbbilisimden almıştım sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,309
Üyeler
185,704
Son üye
daywollker
Geri