Yenilenmiş Telefon Almak Mantıklı Mı?

Teknosada bu telefonu gördüm sıfır fiyatı 20 22k arası sizce alınır mı
yani 2.el de alabilirsin sarı siteden direk

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...eller-iphone-se-2020-2-nesil-1120546631/detay mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teknosada bu telefonu gördüm sıfır fiyatı 20 22k arası sizce alınır mı

bu da oradan alınmış galiba düşük fiyata veriyor bakabilirsin

ikinci el telefonların nerdeyse tamamının pilleri %85 in altında ve garanti yok dolandırılmayacağımı nerden bileyim en azından bunun garantisi ve iade seçeneği var

Telefonu direkt şahıstan alacaksam yüz yüze görüşmem lazım dostum beğenmediğim bişey olursa iade seçeneğim yok

Son düzenleme:
Sen kafaya koymuşsun yenilenmiş almayı

Ben olsam 2. El alırdım yenilenmiş telefon diye ger yerine muadil parça takıyorlar pilinin 100olduguna falan kanmamak lazım

Yenilenmiş telefon almak tam bir saçmalık. Fiyatları çok fazla sıfıra yakın fiyat çekiyorlar. Adı yenilenmiş, aslında yine ikinci el telefon alıyorsun. Garantisi de zaten garanti olmuyor, bir kulp bulup almıyorlar garantiye. Ben yerinde olsam güvenilir birinden ikinci el telefon alırdım. Belki ilerleyen zamanlarda yenilenmiş ürünlerde fiyatlar olması gerektiği kadar düşer, o zaman belki alınabilir, ancak şu durumda tamamen dolandırıcılık.

Alınmaz. Şu Apple sevdanızdan vazgeçin. Bu fiyat bandında çok daha iyi modeller mevcut.

Bu fiyata bu telefon almak saçmalık. @Furkan Karagülle doğru söylüyor. Daha iyi modeller mevcut. Hele ki sıfır fiyatına...

Yenilenmis telefon alinir. ama şunu bilin ki yenilenmiş telefonlar ciğerine kadar ellenmiş parmaklanmamış parçası kalmayan telefonlardır özellikle iphonelar. bu sebepten ötürü bunları bilerek alın ve yenilemiş iphoneları tavsiye etmediğimi fakat cok istiyorsaniz alın dediğimi de aklınızdan çıkarmayın

bende yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum alırsam teknosadan yenilenmiş alacağım büyük ihtimalle. Benim bir arkadaş iphone xs aldı teknosadan yenilenmiş olarak herhangi bir sorun çıkmadı destech bilişimden aldı. (Fiyat olarak yorum yapmıyorum iphone piyasasından biraz uzağım)

2. Elde daha uyguna bulunuyorken asla tercih etmem. Fiyatı bir kenara bırakıp cihaz bazında konuşursam alınır derim. Batarya dışında üzeceği nokta yok. Android seçeneklere bakarsan daha iyi modeller bulunabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,327
Üyeler
183,825
Son üye
ZAMEE
Geri