Yoktett 6 ay geçmiş ürün giriyordur bence.
İsteyen istediğini alır kanka tek bilinçli olan siz değilsiniz. Noodle konusunda da aynısı yapılmıştı. Tavsiyede bulunabilirsiniz ama sil şu konuyu falan demek haddinizi aşmak oluyor biraz.Sıcak fırsatlar nelerle doldu şaka gibi Sil şu konuyu hacım insan sağlığının söz konusu olduğu bir şeyde indirim de sıcak fırsat da olmaz.
Noodle ile bu mevzu bir değil. Ayrıca bu bir Sıcak Fırsatlar konusuda değil. Konuyu açan arkadaş zaten sitenin konseptinden bahsetmiş. Kalitesi düşmüş ürün satıyorlar, aynı oranda da fiyatı düşürüyorlar. Bunun neresi indirim ya da sıcak fırsat?İsteyen istediğini alır kanka tek bilinçli olan siz değilsiniz. Noodle konusunda da aynısı yapılmıştı. Tavsiyede bulunabilirsiniz ama sil şu konuyu falan demek haddinizi aşmak oluyor biraz.
PatiswissNe güzel mutlu mutlu sepet yapmıştım ama çoğunun tarihi aylar önce geçmiş, hepsi bayatlamıştır, alınmaz, bulaşmayın hiç. Sadece Pembe Patiswiss 2025 diyor o da kesin 2024'dür yanlış yazılmıştır.
Alıntıyı görüntüle
Gitmiştim ama oraya gidenler de NPC gibiydi, sanki parası ödenmiş sahte müşteriler resmen. Ürünlerin neredeyse tamamının tarihi geçmiş halde. Hatta Oreo vardı bir tane 2 yıl geçmişti tarihi neredeyse. En azından 1 2 hafta son kullanım tarihi kalmış bir iki bir şey aldım ve sorun yoktu ürünlerde. Şunu söyleyeyim, risk taşıyor böyle bir alışveriş her zaman.istanbul da mağazaları varmış , forumdan giden var mıdır bilmiyorum.