Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Yenir.com Haftanın İndirimli ürünleri !

CptSpork

80+ Bronze
Sıcak fırsatlar nelerle doldu şaka gibi :D Sil şu konuyu hacım insan sağlığının söz konusu olduğu bir şeyde indirim de sıcak fırsat da olmaz.

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Arda Yıldırım
Sıcak fırsatlar nelerle doldu şaka gibi :D Sil şu konuyu hacım insan sağlığının söz konusu olduğu bir şeyde indirim de sıcak fırsat da olmaz.
İsteyen istediğini alır kanka tek bilinçli olan siz değilsiniz. Noodle konusunda da aynısı yapılmıştı. Tavsiyede bulunabilirsiniz ama sil şu konuyu falan demek haddinizi aşmak oluyor biraz.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,298
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Ne güzel mutlu mutlu sepet yapmıştım ama çoğunun tarihi aylar önce geçmiş, hepsi bayatlamıştır, alınmaz, bulaşmayın hiç. Sadece Pembe Patiswiss 2025 diyor o da kesin 2024'dür yanlış yazılmıştır.
Ekran görüntüsü 2024-09-15 105342.png

FurkanIIy

80+ Bronze
Hocam mesela Superfresh ton balığı koymuşlar, ton balığının TETT neredeyse 1 yıl sonra. Bunu neden indirimli satıyorlar?

CptSpork

80+ Bronze
İsteyen istediğini alır kanka tek bilinçli olan siz değilsiniz. Noodle konusunda da aynısı yapılmıştı. Tavsiyede bulunabilirsiniz ama sil şu konuyu falan demek haddinizi aşmak oluyor biraz.
Noodle ile bu mevzu bir değil. Ayrıca bu bir Sıcak Fırsatlar konusuda değil. Konuyu açan arkadaş zaten sitenin konseptinden bahsetmiş. Kalitesi düşmüş ürün satıyorlar, aynı oranda da fiyatı düşürüyorlar. Bunun neresi indirim ya da sıcak fırsat?

CptSpork

80+ Bronze
Hiç siteyi incelemenize bile gerek yok dostlar. Her şeyde tasarruf yapılır, indirim kovalanır ama insan sağlığı üzerinde etkisi olan hele hele gıda gibi bir konuda asla risk almayın. Şikayetvar sayfalarını incelerseniz zaten sitelerinde yazan T.E.T tarihlerine güvenilmeyeceğini anlarsınız. Ayrıca kargoları da göndermiyorlarmış, şubelere gelip almanızı istiyorlarmış.

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Ömür AYCIL
Gittim mağazalarından alışveriş yaptım deterjan temizlik malzemesi harici gıda yi tavsiye etmem.
Stt tarihini geçmiş ürünler kolanin bile tadı bozuktu

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Kaan
istanbul da mağazaları varmış , forumdan giden var mıdır bilmiyorum.
Gitmiştim ama oraya gidenler de NPC gibiydi, sanki parası ödenmiş sahte müşteriler resmen. Ürünlerin neredeyse tamamının tarihi geçmiş halde. Hatta Oreo vardı bir tane 2 yıl geçmişti tarihi neredeyse. En azından 1 2 hafta son kullanım tarihi kalmış bir iki bir şey aldım ve sorun yoktu ürünlerde. Şunu söyleyeyim, risk taşıyor böyle bir alışveriş her zaman.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,408
İsim
Diyarhan
Tett marketlerde 1 gün geçse zabıta uçan tekme atıyor ama son dönemde 4 5 tane bu şekil tarihi yakın hatta geçmiş satış yerleri çıktı.

Top Bottom