Neler Yeni

yepyeni pc çok geç açılıyor

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Cem
sıfır windows 11 kurdum tüm driverlar kurulu chipsetine kadar. pc geç açılıyor 30sn falan sürüyo masaüstünün gelmesi daha önceki pcmde 10 sn sürüyodu neden olur bu? başlangıç uygulamalarıda çok az

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Bilgisayarda ssd var olarak sayıyorum bu devirde ssd olmayan PC kalmadı galiba hem HDD hem ssd var ve yanlışlıkla HDD'ye windowsu kurdun

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Cem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarda ssd var olarak sayıyorum bu devirde ssd olmayan PC kalmadı galiba hem HDD hem ssd var ve yanlışlıkla HDD'ye windowsu kurdun
yok valla, sadece ssd var ona kurdum

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Murat Cemal
Sistemin kurulu olduğu ssd ilk sırada mı?

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Murat Cemal
sıfır windows 11 kurdum tüm driverlar kurulu chipsetine kadar. pc geç açılıyor 30sn falan sürüyo masaüstünün gelmesi daha önceki pcmde 10 sn sürüyodu neden olur bu? başlangıç uygulamalarıda çok az
Tek yapmanız gereken ekran kartı driver'ını kurmaktı. Heleki otomatik yükleyici kullandıysanız çok normal, tekrar temiz kurulum yapın ve sadece ekran kartı sürücüsünü kurman yeter. Başlangıç uygulamalarınıda kapatmayı deneyebilirsin

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
ddr5 sistemlerde açılış hızları biraz geç. bios güncellemeleri yayınlandıkça düzenli olarak yapılması gerekiyor.

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Cem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek yapmanız gereken ekran kartı driver'ını kurmaktı. Heleki otomatik yükleyici kullandıysanız çok normal, tekrar temiz kurulum yapın ve sadece ekran kartı sürücüsünü kurman yeter. Başlangıç uygulamalarınıda kapatmayı deneyebilirsin
windows update ile yaptım hepsini, otomatik yükleyici vs yok driver booster falan gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemin kurulu olduğu ssd ilk sırada mı?
1 tane ssd var 1tb başka disk yok pcde
Mesaj otomatik birleştirildi:

ddr5 sistemlerde açılış hızları biraz geç. bios güncellemeleri yayınlandıkça düzenli olarak yapılması gerekiyor.
hmm o yüzden olabilir ozaman

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Üstad DDR5 sistemlerde açılış hızları maalesef hüsran
Bios güncellemeleri ile zamanla düzelecektir
Hatta şöyle anlatayım bilgisayarı ilk açtığınız vakit klavye ve mouse'un ışıkları başta gelmez geldikten sonra açılır PC

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,273
İsim
umut şahin
galiba sistemin ddr5 bildiğim kadarıyla sistemlerin açılma hızları felaket kötü olduğu için ilerleyen süreçte bios update ile düzelecektir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,741
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom