Yerli Aşının Adı "TURKOVAC" :d

Yerli aşı, 3.doz olarak kullanılacak.
Herkeste 3. doz olarak yerli aşı vurulmayacak.Belli bir aşılama planı var.2 dozu sinovac vurulan 3 kişinin 3. dozu şöyle olucak; 1. kişiye 3. doz sinovac-2. kişiye 3. doz biontech-3. kişiye 3. doz yerli aşı gibiydi sanırım.

Rezil olcaz hissediyorum

Herkeste 3. doz olarak yerli aşı vurulmayacak.Belli bir aşılama planı var.2 dozu sinovac vurulan 3 kişinin 3. dozu şöyle olucak; 1. kişiye 3. doz sinovac-2. kişiye 3. doz biontech-3. kişiye 3. doz yerli aşı gibiydi sanırım.
bana ordan 1.5 doz lütfen az ağrılı olsun :D

80 yıl sonra aşılanıcak yerimiz kalmayacak desene :kekw:
5 yıl sonra ki teknoloji bile şuandan çok üstün olacağına göre uzun bağışıklık oluşturan bir aşı mutlaka çıkar.

çok garip bişi gördüm benim babamın arkadaşları aşı olmuş çatal adamlara yapışıyo babam aşı olmamış babam a yapışmıyo bağışıklığı nasıl değiştirdiyse sinovac tada biontech dede yapışıyo

çok garip bişi gördüm benim babamın arkadaşları aşı olmuş çatal adamlara yapışıyo babam aşı olmamış babam a yapışmıyo bağışıklığı nasıl değiştirdiyse sinovac tada biontech dede yapışıyo
Yine saçma bir teori.Sosyal medyada gördüm.Aşı olanlar bu yüzden denedi ama öyle bir şey olmadı.Bedeninde ki yapışkanlıktan dolayı o.

Geri