Windows 10 Aşığıyım
80+ Silver
Porgola ismini değiştirdi;aynen kardeşim aç kapıyı aras kargo
kapı_çalıyo_ölmezsem_gelicem
Porgola ismini değiştirdi;aynen kardeşim aç kapıyı aras kargo
e o zaman FBI ın karşılığı ne bizdeBizdeki pöh onlardaki swat değil mi?
Mit olabilir belki ya da tem.e o zaman FBI ın karşılığı ne bizde
80 yıl sonra aşılanıcak yerimiz kalmayacak deseneAşıların koruyuculuğu belli bir süre geçerlidir.Uzun yıllar koruyuculuk sağlayan aşı geliştirilene kadar her yıl aşı vurulmak zorunlu olucak.
Herkeste 3. doz olarak yerli aşı vurulmayacak.Belli bir aşılama planı var.2 dozu sinovac vurulan 3 kişinin 3. dozu şöyle olucak; 1. kişiye 3. doz sinovac-2. kişiye 3. doz biontech-3. kişiye 3. doz yerli aşı gibiydi sanırım.Yerli aşı, 3.doz olarak kullanılacak.
80 yıl sonra sen kalacak mısın desene80 yıl sonra aşılanıcak yerimiz kalmayacak desene
bana ordan 1.5 doz lütfen az ağrılı olsunHerkeste 3. doz olarak yerli aşı vurulmayacak.Belli bir aşılama planı var.2 dozu sinovac vurulan 3 kişinin 3. dozu şöyle olucak; 1. kişiye 3. doz sinovac-2. kişiye 3. doz biontech-3. kişiye 3. doz yerli aşı gibiydi sanırım.
5 yıl sonra ki teknoloji bile şuandan çok üstün olacağına göre uzun bağışıklık oluşturan bir aşı mutlaka çıkar.80 yıl sonra aşılanıcak yerimiz kalmayacak desene
Şaka yaptım zaten5 yıl sonra ki teknoloji bile şuandan çok üstün olacağına göre uzun bağışıklık oluşturan bir aşı mutlaka çıkar.
Yine saçma bir teori.Sosyal medyada gördüm.Aşı olanlar bu yüzden denedi ama öyle bir şey olmadı.Bedeninde ki yapışkanlıktan dolayı o.çok garip bişi gördüm benim babamın arkadaşları aşı olmuş çatal adamlara yapışıyo babam aşı olmamış babam a yapışmıyo bağışıklığı nasıl değiştirdiyse sinovac tada biontech dede yapışıyo