Yüce başbuğ
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Kötüyede benzemiyor aslında
Arkadaşlar eskiler bilir bir yerli youtube projem vardı. Detaylıca yazmıştım.
MAALESEF BEN PARASIZLIKTAN YAPAMADIM AMA Başkaları YAPMIŞ!
İlgili siteyi 2 gündür kullanıyorum, forumda kullanan birkaç arkadaşımız daha var.
Bence olmamış, bana para verseler daha iyisini yapardım.
Watch as long as you want!
Dilediğin kadar izle, dilediğin kadar izlet! Senin dünyan senin kuralların.playseye.com
İşte ben böyle teselli yorumları arıyorum, millet gelmiş övüyor siteyiÜzülme. 2006 yılında zaten yapıldı bu ilk değil. (İzlesene.com) Yerli YouTube'ı ilk yapan bunlar değil yani. Ha sen de olmayacaktın yapsaydın.
Site berbat bu arada. Bizim yerli YouTube'ımız izlesene bile bin basar bunlara.İşte ben böyle teselli yorumları arıyorum, millet gelmiş övüyor siteyi
KatılıyorumParayı veren düdüğü çalar. Yalnız fena olmamış
Para mı?Dostum eğer dediğin gibi bir gün daha iyisini yaparsan, yaptığın site de tutmayacak. Bu işler için artık çok büyük paralar gerek. Yani sen o siteyi açıp Enes Batur gibi bir adam getiresin ki millet de senin sitene gelsin.
Olsa bile sen bu siteyi kurmak için hadi en fazla 100 bin TL harca. Şu anda Youtube gibi bir site kurabilmek için en az 500 Milyon TL harcaman gerekli.Para mı?
P'si bile yok
Sıfırdan içerik hazırlanmış, benimde orada içeriklerim varYouTube'ta olan videoları mı gösteriyor yoksa insanlar buraya sıfırdan içerik mi hazırlamış?
Mesaj otomatik birleştirildi:
arayüz çok kötü olmuş ya :/
Ne hatası alıyorsun hocam, şuan bende hata yok, yükleniyor.içerik atmaya çalıştım video yükleyemiyorum .dddd
Bilmiyorum hocam, bende müzikli youtube de telif aldığım videolar burada şuan bir telif almadı.Telif hakları nasıl işliyor?