Neler Yeni

Yeşilcam filmleri kronolojik izleme sırası lazım

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Böyle bir listeyi hiçbir yerde bulamıyorum sadece bilindik filmleri değil bilinmeyenleri kronolojik sıra ile tek tek izlemek istiyorum bu listeyi oluşturmak için hangi yıldan başlamalıyım çıkan filmlere bakmaya. Mesela Kemal sunalin filmleri 1972 de başlıyor ama daha öncesinde Kemal sunalin olmadığı güzel filmlerde var.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,883
İsim
Mehmet Aslan
Böyle bir listeyi hiçbir yerde bulamıyorum sadece bilindik filmleri değil bilinmeyenleri kronolojik sıra ile tek tek izlemek istiyorum bu listeyi oluşturmak için hangi yıldan başlamalıyım çıkan filmlere bakmaya. Mesela Kemal sunalin filmleri 1972 de başlıyor ama daha öncesinde Kemal sunalin olmadığı güzel filmlerde var.
kronolojik sıraya ne gerek var hocam , aç arzu filmin sayfasından ne istiyorsan izle :D

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
Muhammet Kürkçü
1000073586.jpg
1000073588.jpg

Yardımcı olurmu bilmem ama bir bakın isterseniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,259
Üyeler
164,986
Son üye
HaydarArmagan
Top Bottom