Dostlarım selamlar biliyorsunuz forum kurulduğundan beri sizlere olabildiğince hediye dağıtmaya çalıştım ama işte son 1-2 ayda bir kaç sağlık sorunu nedeniyle epey sizden ayrı kaldım ama toparladım çok şükür ve hazır yıl sonu gelmişken de bazı üyelerimize ve bize yardımcı olan mod arkadaşlarımıza hediye vermek istiyoruz.
Hediye hak eden üyelerimiz uzun zamandır radarımızda olup takip ettiğimiz pozitif aktiviteleri ile DA Forum'a renk katan kişilerdir. Öncelikle kendilerine tekrardan çok teşekkürlerimi iletiyorum. Hediye kazanamayan arkadaşlarımız ise üzülmesinler çok ama çok bomba genel sürprizlerim olacak
Allah yeter ki sağlık versin yoksa her şey fişek gibi ilerler.
@RevDeisDou Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB (8+8) 3600MHz CL18 kazanmıştır. Sen ramleri seversin
@White Ravens TUF Gaming H3 Kulaklık + TUF Gaming M3 Oyuncu Faresi kazanmıştır.
@Mert Özkaya Patriot P210 512GB 2.5" SSD kazanmıştır.
@DonanımFikir SN44-BT Bluetooth Kulaklık + Rampage Sniper Oyuncu Faresi kazanmıştır.
Bazı arkadaşlar benim, forum yöneticiliğinden başka bir şey yapmadığımı zannediyor ben Donanım Arşivi'nin kurucusuyum, fatura işlerinden editlere kadar her şey benden geçiyor kaç büyük forumun kurucusu ile bu denli içli dışlı samimi olabiliyorsunuz çok fazla örneği yok işte tam da bu süreçte moderatör arkadaşlarımın benimle çok iletişimde olması imkansıza yakın bundan ötürü genelde forum sürecini
@Mehmet Yılmaz üzerinden yürütmektedir.
Bu yolda yardımı dokunan gönüllü mod. arkadaşlarım;
@alpolojix @crazyreign @Emir Aydın @keremcnsz24 @Toxpox 'a teşekkürlerimi iletiyorum ve kendilerine de Hepsiburada, Amazon veya Trendyol gibi bu üç firmadan rastgele bir tanesinden 400 TL'lik hediye çeki vermek isteriz.
Dediğim gibi toparlandım çok şükür fişek gibi ilerleyeceğiz sağlıkla sevgiyle kalın